Hlavní obsah

Kateřina Kristelová už není cukrová panenka

– PRAHA
Právo, zuz

Zcela obležený Life Café Music bar v Rytířské ulici očekával hvězdu večera, Kateřinu Kristelovou, která tu křtila svůj nový kalendář pro rok 2009 a slavila devětadvacáté narozeniny. Fotografové přešlapovali na chodníku takřka hodinu, než se dočkali Kateřiny, která se nechala přivézt luxusní limuzínou. Moderátor křtu Libor Bouček na Katku prozradil, že se rozhodla zbavit puncu cukrové panenky.

Článek

„Připouštím, že právě teď asi jako cukrová panenka vypadám,“ řekla se smíchem plavovlasá protagonistka večera. „Ale fotky v kalendáři jsou dravější, víc sexy a víc o ženství. Zkrátka zapomeňte na to, co bylo,“ dodala.

:. Kmotrem kalendáře a zároveň jedním z gratulantů byl Václav Noid Bárta. Foto: Michaela Feuereislová

Fotograf Vladimír Štross nafotil kalendář s Kateřinou Kristelovou ve Venezuele, kterou oba označili jako zemi, kde je spousta neobjevených a neprozkoumaných míst vhodných pro dovolenou i pro profesní záměry.

:. K devětadvacátým narozeninám přišel Kateřině přát samozřejmě i její přítel hokejista Martin Tůma. Foto: Michaela Feuereislová

„Na spolupráci s Katkou mě nejvíc bavilo, že jsem nefotil jenom modelku, ale také herečku a moderátorku,“ pochvaloval si fotograf, který patří ve svém oboru ke špičce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám