Hlavní obsah

Nic než pravda: Otec dítěte pomýšlel na nevěru, manželka tomu učinila přítrž

Novinky, Jakub Kynčl
PRAHA

Dvanáctý díl primácké reality show Nic než pravda probíhal v relativní pohodě a klidu. Nikdo na sebe neprozradil nic šokujícího, nikdo nebyl těsně před kolapsem a vše se tak odehrávalo skoro až v nudné pohodě. Vítr ve studiu neudělal 28letý vrtař z Kopřivnice David Alex ani rozvedená 27letá knihovnice Martina Bezděková.

Článek

Osmadvacetiletý David Alex z Kopřivnice si proti sobě tak trochu popudil publikum hned na začátku, kdy řekl, že si myslí, že jsou Pražáci nafoukání. Vesměs pražskému publiku se tato odpověď ani trochu nelíbila. Není divu, když si David svou odpověď nedokázal ani rozumně zdůvodnit. Možná svou roli hrála tréma, ale zažitá nenávist k Pražákům byla z Davida jasně čitelná.

David si prošel peklem po rozchodu s dlouholetou přítelkyní a dokonce uvažoval i nad sebevraždou. Přiznal na sebe také, že vyzkoušel čichat rajský plyn, ale jeho zvědavost se mu vůbec nevyplatila. Experiment příliš nevyšel a stál ho dokonce i jeho zaměstnání. Ze všech možných krizí mu pomohla dostat se jeho nová partnerka, se kterou se již oženil a má i dítě.

Nevěru by bratrovi neprozradil

Oba ve studiu říkali, jak by si nevěru odpustili, ale když začalo přituhovat, manželka sáhla po záchranné brzdě. Když byl David tázán, zda by svou manželku podvedl, kdyby věděl, že se o tom nikdy nedozví, tak s odpovědí pořádně váhal. Když už mu začala na jazyk přicházet, tak se manželka vymrštila a využila záchrannou brzdu. "Nechtěla jsem slyšet odpověď," rozumně odůvodnila svůj krok.

David odpovídal u hodně otázek nejistě a chvílemi to vypadalo, že vypadne už v prvním kole. Nakonec opravdu vypadnu bez toho, aniž by si odnesl byť jedinou korunu. Ve své cestě za 100 000 korunami klopýtnul na otázce, zda by svému bratrovi řekl, kdyby mu byla partnerka nevěrná. Odpověděl, že ano, ale detektor lži tuto odpověď vyhodnotil jako lživou.

Prošla si životem na ulici

Knihovnice Martina Bezděková svou soutěž pouze načala, ale stihla toho na sebe prozradit docela hodně. Jako malá žila chvíli na ulici, když se o ní a jejího bratra nebyla schopná matka po odchodu od otce postarat. Nakonec skončila v dětském domově, což podle svých slov brala jako vysvobození.

Nestydí se za to, že by se nechala hýčkat jako partnerka nějakého ženatého muže. Toho ostatně má prý i nyní, celý vztah ale údajně není o hýčkání, ale zejména o sexu. To, že cítí potřebu být finančně zajištěná a mít pocit jisté střechy nad hlavou, je vzhledem k minulosti poměrně logické. Jestli Martina provozuje nějaké zvláštní sexuální praktiky se dozvíme až v třináctém díle. Ten dvanáctý můžete od úterý sledovat na internetové televizi Stream.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám