Hlavní obsah

Žena volala policii kvůli vyloupení domu, její dcera však jen hledala bikini

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MÖNCHENGLADBACH

Návrat po práci domů byl pro ženu z německého Rheydtu nedaleko Mönchengladbachu jedním velkým šokem. Ani na chvíli neváhala nad tím, zda byl její dům vykraden či ne a zavolala policii. Celý dům byl vzhůru nohama a vše nasvědčovalo tomu, že její dům navštívili lupič a nebo jím přinejmenším proletělo tornádo.

Foto: Profimedia.cz

Dcera zanechala v bytě obrovský nepořádek. Ilustrační foto

Článek

Policisté zanedlouho dorazili do domu a začali prošetřovat, jak se celá krádež stala. Když byli uprostřed vyšetřování, tak domů dorazila šestnáctiletá dcera majitelky domu Sylvia Rieglerová, která se nestačila divit, co se to děje. Tichým hlasem své matce pouze sdělila, že za obrovským nepořádkem stojí ona.

Sylvia prý potřebovala velmi rychle najít své bikini a poté, co je našla, už neměla čas vzniklou spoušť uklidit.

Dcera si nemyslí, že to byl takový nepořádek

"Když jsme dorazili, tak to vypadalo jako klasické vloupání. Některé dekorace byly poničené, šuplíky vyprázdněné a nábytek převrácený. Byl to úplný chaos, ale nikde nebylo známky násilného vniknutí do domu," okomentoval situaci policejní mluvčí.

Sylvia ovšem viděla celou situaci trochu jinak. "Moje matka si vždycky stěžuje, že jsem nepořádná a přiznávám, že tak trochu jsem. Ale opravdu si nemyslím, že jsem způsobila tak velký nepořádek, jak ona a policie tvrdí," dodala dívka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám