Hlavní obsah

Nejbizarnější stížnosti turistů: Rozvášněná zvířata a UFO

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SYDNEY

Vzrušená zvířata, příliš hustá polévka a strach z útoku mimozemšťanů. To jsou jen některé ze stížností, s nimiž se setkávají delegáti cestovních kanceláří starající se na cestách o turisty.

Foto: Milan Malíček, Právo

Jaké jsou nebizarnější stížnosti turistů?

Článek

Australská tisková agentura AAP zveřejnila přehled nejbizarnějších stesků, s nimiž se zaměstnanci cestovních kanceláří setkávají. Jeden z delegátů například dostal stížnost turisty, jenž s novomanželkou vyrazil do Afriky. U jednoho z proslulých zvířecích napajedel ovšem spatřil viditelně vzrušeného slona, což mu "zkazilo svatební cestu, protože si začal připadat nedostatečně vybavený".

Konference ufologů se bála mimozemšťanů

Další nestandardní situace se týkala skupiny ufologů, kteří si uspořádali konferenci v jednom z australských hotelů. Během jednání ale začali mít pocit, že se mezi ně vetřeli mimozemšťané a žádali, aby hotel vyměnil zámek na dveřích konferenční místnosti.

Jako maličkost se v porovnání s tím jeví stížnost jiného návštěvníka hotelu, kterému vadilo, že jeho polévka je příliš hustá a silná, než mu delegát vysvětlil, že si omylem nabral omáčku.

Neužili jsme si dovolenou, cizinci nechtějí mluvit anglicky

Nejmenovaná fotbalová hvězda žádala výměnu pokoje s výhledem na sydneyskou pláž Manly, protože "ho neustále budí šumění moře", zatímco jeden z obyčejných turistů jiný hotelový pokoj odmítl, protože mu jeho výzdoba připadala příliš zženštilá.

Ovšem nejčastější stížnost, kterou cituje jedna z britských cestovních kanceláří, zní: "Neužili jsme si dovolenou v zahraničí, protože cizinci nechtějí mluvit anglicky."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám