Hlavní obsah

Podprsenka za šest liber zachránila britské barmance život

– LONDÝN

V obchodě stála jen šest liber (asi 180 korun), ale ukázala se být k nezaplacení. Řeč je o podprsence, která podle britského listu The Sun zachránila život britské barmance, když ji nožem napadl lupič.

Foto: Profimedia.cz

Ostří nože zastavila drátěná výztuž košíčku její nové podprsenky

Článek

Šestadvacetiletá Vicky Parsonsová cítila, jak jí nůž prořízl kůži, ale ostří zastavila drátěná výztuž košíčku její nové podprsenky. "Ta podprsenka mi zachránila život. Bylo to nejlíp utracených šest liber v mém životě," řekl novinářům.

Útočníkovi bylo teprve čtrnáct let

Útočníkovi, který Vicky napadl na ulici, bylo teprve čtrnáct let. Nejprve ženě přiložil nůž ke krku a chtěl peníze. "Instinktivně jsem ho odstrčila a on mě pořezal na ruce. Křičel: 'Dej mi prachy' a já mu začala nadávat. Tak mě bodnul nožem do prsou a utekl," dodala Parsonsová.

Obchod, kde svou zázračnou podprsenku koupila, má z nečekané reklamy radost a pozval Parsonsovou, aby si přišla poškozený kus spodního prádla vyměnit za nový. Jestli jí ho dají jako dárek, anebo bude muset zaplatit, ale zpráva neuvádí.

Reklama

Související témata:

Související články

Britka našla v podprsence spícího netopýra

Jistá Britka našla během své pracovní směny ve své podprsence spícího netopýra. Devatenáctiletá Abbie Hawkinsová na sobě měla podprsenku již pět hodin, když...

Výběr článků

Načítám