Hlavní obsah

Zpěvačka Anastacia má několik vážných nemocí, ale nebere to vážně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se Anastacia chopí mikrofonu, nikdo nepochybuje o tom, že před ním stojí silná žena. Zpěvačka rozdává energii v každém svém songu, přestože v soukromí často sama potřebuje silnou oporu. Od třinácti trpí chronickým zánětem trávicího traktu, má vážnou srdeční chorobu a přežila rakovinu prsu. Nemoci ji však prý neoslabují, nýbrž jsou zdrojem její síly.

Článek

"Měla jsme rakovinu prsu, mám Crohnovu chorobu od třinácti let a mám srdeční chorobu. Pro mě je to normální a naučilo mě to smát se neštěstí. Některým věcem prostě nemůžete zamezit,“ tvrdí Anastacia.

Zpěvačka také nedávno přiznala, že celou kariéru tajila svůj skutečný věk. Letos oslavila čtyřicítku, ale vždycky o sobě tvrdila, že má o šest let méně.

Duchem se prý totiž cítí být skutečně mnohem mladší, přestože tělo jí často připomíná, že už má něco za sebou. V současnosti ji nejvíce trápí záda.

„Mým oblíbeným způsobem relaxace je skutečně bolestivá thajská masáž, protože mám problémy se zády,“ dodala americká slavice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám