Hlavní obsah

Cestovatel se na týden ztratil na německém letišti

– HANNOVER
Novinky, jky

Zmatený řecký cestovatel si na malém německém letišti užil nefalšované týdenní peklo. Christianos Kaklamanis (38), po kterém už bylo během jeho německého dobrodružství vyhlášené v Řecku pátrání, chodil po hannoverském letišti sedm dní, než ho zaregistrovala jedna zaměstnankyně cestovní kanceláře a zavolala policii.

Foto: Profimedia.cz

Řek byl na německém letišti doslova ztracený. Ilustrační foto.

Článek

Zaměstnanci letiště nelenili a okamžitě spustili vyšetřování, jak se mohl pasažér na letišti "ztratit" po dobu celého jednoho týdne. Policisté tak okamžitě z letiště kontaktovali Řekovu rodinu, která byla nadšená, že je jejich příbuzný v pořádku.

Během několika hodin pak zmateného dovolenkáře poslali letadlem zpět do Atén. Muž pravděpodobně nestihl svůj let, neuměl německy ani anglicky a nevěděl, co si má počít. Než aby se ale nějak zkusil dorozumět, či kontaktoval nejbližší v Řecku, chodil jednoduše jen sem a tam.

"Viděla jsem ho několikrát. Nejdřív jsem si myslela, že je to prostě jen někdo, kdo pracovně hodně létá. Postupně mi ale začalo docházet, že je něco v nepořádku a myslela jsem si, že bude lepší uvědomit patřičná místa. Nemohla jsem tomu uvěřit, když mi řekli, co se mu stalo. Jsem ráda, že se konečně dostal zpět domů," uvedla Sabine Bergerová, která policisty o podivném muži informovala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám