Hlavní obsah

VIDEO: O StarDance mi lhali, nezhubnul jsem, stěžuje si Bosák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro sobotní přímý přenos taneční soutěže StarDance ve středu tvrdě trénovali sportovní redaktor České televize Jaromír Bosák a herci David Suchařípa a Vladimír Kratina se svými partnerkami. Bosák se Novinkám přiznal, že soutěžit v tanci šel proto, aby zhubnul. Z tohoto pohledu byl však oklamán.

Článek

Oblíbený sporťák se přiznal, že tancem vůbec nehubne, přestože byl na snížení váhy do soutěže StarDance nalákán. "Jsou to pověry," reagoval na otázku, zda se mu podařilo tancem něco shodit.

"Mnohokrát se skutečně divím, že takto tancuji, ale rozhodně nemám pocit, že se zlepšuji,“ řekl Novinkám Bosák. Jeho taneční partnerka Eva Krejčířová s tím však zásadně nesouhlasila, podle ní se Bosák zlepšuje. Neuměla však říct v čem přesně.

"Ta je zlatá,“ pohladil Bosák Krejčířovou s radostí, že se jej zastává. Ona však s úsměvem jen odvětila lakonické: „Já musím.“

Kratina byl tancem nepolíben

"Byl jsem tancem do této chvíle nepolíben, takže ty pokroky jsou opravdu razantní, dělám taneční kroky. Ne že by se to tanci podobalo, ale dělám je,“ ohodnotil své taneční umění herec Vladimír Kratina, který díky své figuře vynikal v rolích lamželezů a ošlehaných horalů.

Nyní ladnými krůčky pluje po parketu se svou taneční partnerkou Laurou Klimentovou a podle jeho slov jej okolí i rodina chválí, ačkoli to prý bere s nadhledem.

Herec David Suchařípa u tance také nezhubne, jak sám důrazně tvrdí. "Nezhubnul jsem ani kilo. Jsem zvyklý se hýbat," odůvodňuje nulový úbytek hmotnosti známý herec. S partnerkou Albinou Zaytsevou prý na parketu blbne a bude tak činit i v přímém přenosu.

Reklama

Výběr článků

Načítám