Hlavní obsah

Nic než pravda: Víme, proč soutěžící skončila po vyřknutí slova Sabat

Novinky, Jakub Kynčl

Nový díl reality show Nic než pravda přinesl velký otazník bez toho, aniž by na něj pro televizní diváky přinesl odpověď. Novinkám se podařilo zjistit, proč soutěžící Gabriela Šťastná po vyřknutí slova "Sabat" zrudla a okamžitě odmítla pokračovat dále v soutěži. Na internetovém fóru televize Prima totiž dopředu prozrazovala, jaké otázky ji čekají, což je v rozporu s pravidly soutěže. Vše je ovšem ještě o chloupek složitější.

Článek

Přestože silnější příběh přinesl první soutěžící Petr Šišulák, tak je to právě samotný konec pořadu, který u televizních diváků spustil nejvíce otazníků. Jak by také ne, když podstata otázky, kvůli které soutěžící Gabriela Šťastná vypadla, zůstala zahalena temnotou. Zvědavé diváky tak jistě po skončení pořadu napadne prohledat internetové fórum k pořadu, kde by se jim mohlo dostat odpovědí. My vám těch několik desítek minut ušetříme.

TV Prima zjevně diskuze na svém serveru monitoruje, nicméně neměla žádný důkaz, že se pod přezdívkou "Sabat" vskutku schovávala soutěžící Gabriela Šťastná. Pravé zkoušky se až v průběhu samotného vysílání chopil moderátor Petr Šiška, který ještě před položením otázky soutěžící skvěle vystrašil, když slovo "Sabat" několikrát nadhodil a dal jí tak jasně najevo, že o počínání diskutujícího s touto přezdívkou Prima dobře ví.

Prima: soutěžící se potrestala sama

"Soutěžícím v případě prozrazení otázek dopředu vskutku jistá smluvní pokuta hrozí. Nicméně v tomto případě jsme toho názoru, že se soutěžící potrestala nejvíce sama, jelikož si udělala ostudu a usvědčila se v přímém přenosu. Nemohli jsme si být jisti, že se pod touto přezdívkou skrývá opravdu soutěžící, tak jsme to museli vyzkoušet během soutěže," reagovala na dotaz Novinek mluvčí TV Prima Jana Kocová.

Soutěžící dostávají seznam otázek ještě před samotnou soutěží, a tak je mohla soutěžící prozradit na diskuzním fóru TV Prima.

:. Soutěžící Gabriela Šťastnáfoto: TV Prima

Gabriela sice zpočátku předstírala, že jí přezdívka Sabat není nikterak povědomá či známá, ale po chvíli začala měknout. Bylo totiž zcela jasné, jaká otázka by mohla následovat: "Skrýváte se pod přezdívkou Sabat na diskusním fóru TV Prima právě vy?"

Podle některých internetových fór by mohla následovat také pouze otázka, kterou na fóru prozradila, avšak zmínka o její přezdívce soutěžící vyděsila a ta raději skončila.

Prozrazovala otázky dopředu

Soutěžící možnost položení výše uvedené otázky natolik vyděsila, že okamžitě skončila. V ten moment diváci ani její patroni nevěděli, co se děje. Přinášíme několik příspěvků, které diskutující Sabat v diskuzi uveřejnila.

"Teda řeknu vám, jak tady Sandru odsuzujete za čtení sms příteli.. no za týden mě čeká natáčení a jedna z otázek, které mě čekají je: ´dívala jste se příteli někdy do osobních věcí´ - odpověď je samozřejmě ano! Tak si tak říkám to se mám na co těšit," stálo v jednom z těchto příspěvků.

Odhalil ji zřejmě další diskutující

Jednomu z diskutérů se to nezdálo a na tento příspěvek reagoval: "Když tě čeká za týden natáčení, nemáš náhodou ve smlouvě, že nesmíš nikomu říkat jaké tam budou otázky! Mně to je jedno, ale když to zjistí někdo z Primy, můžeš platit i tučnou pokutu. Přečti si pořádně tu smlouvu..."

Sabat reagovala: "Pane chytrý, smlouvu jsem si přečetla pozorně a můžu vás ujistit že tam nic takového není." Jenže poté uplynulo pouhých 17 minut a objevil se na fóru další příspěvek od Sabat, zřejmě proto, že si začala uvědomovat, že si otevřela ústa na nesprávném místě. "Néé kecám, žádnou smlouvu jsem nečetla, protože žádnou nemám, natáčení nečeká mě, ale mojí kámošku," snažila se Sabat couvat, to už ale bylo pozdě.

Diskutující s přezdívkou "Ten který prozřel" totiž reagoval jednoznačně: "Takže Tobě, pardon tvoji kamarádce nebude vadit, když zavolám paní produkční, mám tam pár známých ve štábu. Oni už podle té otázky, cos tady prezentovala, zjistí o koho se jedná," uvedl v diskuzi a zřejmě tak i doopravdy učinil. Sabat už se pak nezmohla na nic jiného než nadávky.

Jezdil bez řidičského průkazu a boural asi třicetkrát

Účast v soutěži byla pro Petra Šišuláka (35) velmi psychicky náročná. V minulém díle se již při třetí otázce týkající se jeho dětí téměř zhroutil. Rozrušila jej vzpomínka na dceru, kterou má s prostitutkou. Vzhledem k tomu, že obě žijí ve Španělsku, není s dcerou v kontaktu.

Nic než pravda - soutěžící Petr Šišulák

Nic než pravda - soutěžící Petr Šišulák 

Ve studiu také prozradil, že pro něj nebyl problém sedávat za volant opilý či že jezdil 17 let bez řidičského průkazu. Jak on, tak i jeho manželka se prohřeškům pouze smáli a člověku tak nezbývá doufat, že na nočních silnicích nenarazí na nikoho podobného. Řidičský průkaz má zhruba tři roky, jezdí však už zhruba od svých patnácti let, v sedmnácti jedno auto zcela sešrotoval a celkem má na kontě asi třicet nehod. Důvod k smíchu? Pro Petra Šišuláka ano.

:. Soutěžící Petr Šišulákfoto: TV Prima

Pro něj a pro matku, která jej do studia doprovodila, byla jistě nejhorší ta část soutěže, kde se rozebírala sebevražda bratra, jeho dvojčete. Obzvláště když přišla otázka: „Bolela vás hodně smrt bratra dvojčete?“. Jeho odpověď „ne“ zněla nečekaně velmi útrpně a nenávistně. Na celý díl se můžete podívat od úterý na internetové televizi Stream.

Anketa

Skrývala se pod přezdívkou Sabat skutečně soutěžící Gabriela?
Ano
95,3 %
Ne
4,7 %
Celkem hlasovalo 5300 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám