Hlavní obsah

Vicemiss Putnářová se rozkoukává v Japonsku, boj se blíží

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vicemiss ČR 2008 Zuzana Putnářová bojuje o titul Miss International v Japonsku spolu s dalšími 65 soutěžícími, což je na Miss International rekord. Dívky jsou rozděleny do několika skupin v nichž se připravují na finále. A v kuloárech se říká, že má česká kráska velmi slušnou šanci na dobré umístění.

Článek

„V pondělí jsme šly do salonu krásy Miss Paris, kde bylo spousta focení pro sponzory a nakonec kratší masáž. Každá dívka měla jinou část těla, mně byly přiděleny nohy. V úterý v pět ráno jsme hned odlétaly na Kjótó, přímo z letiště jsme se bez zastávky na hotelu šly převléknout do japonského kimona, které pro nás měli připravené a v něm jsme pak měly přivítaní od starosty Kjóta," informovala Novinky Putnářová.

"Strávit několik hodin v kimonu je velice náročné. Žena se v něm nesmí opřít, jinak by poničila krásně vytvořený ornament na zádech. Ten je sám o sobě velmi těžký, takže z toho po delší době bolí záda v oblasti bederní páteře. Ještě štěstí, že jsme to nemusely mít na sobě celý den," uvedla Putnářová.

Průvodem šly v národních kostýmech

Dívky se také účastnily průvodu na Festival of Ages. Jedná se o přehlídku v kostýmech představující různá období kyotské historie. "Bylo hezké procházet ulicemi mezi davy lidí po stranách a vidět jejich nadšené výrazy a radost," rozplývala se Putnářová.

"Co se soutěžících dívek týká, jelikož jsme rozděleny na skupiny, nepřicházím příliš do kontaktu se všemi dívkami. Ale velice dobře vycházím například s Miss Austrálie, Libanonu Indie ci Baham," dodala Putnářová, která je i díky skvělé znalosti anglického jazyka údajně jednou z favoritek této mezinárodní soutěže krásy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám