Hlavní obsah

VIDEO: Učitelka předvedla školákům nefalšovaný striptýz

– ZALAEGERSZEG
Novinky, jky

Rodiče zhruba patnáctiletých školáků v Maďarsku žádají odvolání německé učitelky, která předvedla jejich potomkům nefalšovaný striptýz. Učitelka měla podle britského deníku Sun dohlížet na průběh čtvrtletní party. Věci se ovšem vymkly z rukou, když byla učitelka svléknutá do spodního prádla, v ten moment dokonce spatřila obnaženou učitelku jiná lektorka.

Článek

Jako by nestačilo, že učitelku nachytal v choulostivé situaci jiný kantor, navíc jeden ze studentů si její počínání ještě k tomu natočil na mobilní telefon. Na záběrech zachytil, jak si sundává svůj top a všem tak dává na odiv podprsenku. Dále si rozepíná zip u kalhot a přesně v moment, kdy si začala sundávat punčochy, si jejího počínání všimla jiná učitelka, která přes ni okamžitě přehodila své sako.

"Je to nechutné, co je to za učitelku, která se svlékne před svými studenty? Měla by pracovat někde v baru u tyče a ne ve škole," zlobil se jeden z rodičů.

Školáci hráli hru na pravdu a sami sobě dávali stále těžší a těžší úkoly. Zvědavá učitelka je chvíli sledovala a nakonec se k nim rozhodla přidat.

Ředitel: neviděli víc než na pláži

"Když na jednu z otázek neodpověděla, tak jí dali studenti úkol, aby si zajímavou cestou sundala nějaké oblečení. Jde o pohlednou učitelku, které je jen něco přes dvacet a školáci nemohli uvěřit tomu, jaké mají štěstí," informoval zdroj.

Ředitel školy v Zalaegerszegu v západním Maďarsku však odmítl německou učitelku vyhodit a to i přes tlak ze strany rodičů a jiných učitelů. "Musel jsem dát této učitelce varování, ale nepropustím ji, jelikož je to pro náš ústav velmi cenná lektorka," řekl ředitel Sandor Rozman, který dodal, že učitelka neukázala nic víc, než by školáci viděli na pláži.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám