Hlavní obsah

Nic než pravda: manželce přiznal, že ji podvedl s prostitutkou

Novinky, Jakub Kynčl
PRAHA

Další díl reality show TV Prima Nic než pravda ani tentokrát nepřinesl mnoho úsměvných momentů. Životní příběhy soutěžících jsou opravdu pohnuté a zejména začátek, kdy dohrával soutěžící z minulého dílu Pavel Čepelák, byl opravdu drsný. Další soutěžící Vlastimil Pešek pak jistě nepotěšil svou manželku tím, že nejméně na jedné ze svých pracovních cest využil služeb prostitutky.

Článek

Osmnáctiletý Pavel Čepelák už v minulém díle jasně ukázal, kudy se bude jeho "výslech" ubírat. Doma zjevně ideální prostředí nebylo a jeho vztah s otcem je více než špatný. V minulém díle Pavel prozradil, že je homosexuál. Přesto má ale přítelkyni Václavu, kterou vztah a sex s ním evidentně baví. Sám Pavel ale uvedl, že mu sex s přítelkyní nic neříká.

Soutěžící Pavel Čepelák v pořadu Nic než pravda, Zdroj: TV Prima

Velkou kapitolu Pavlova života tvoří bohužel drogy. Dnes už jde již pouze o marihuanu, dříve však šlo o drogy tvrdé. Během závislosti na nich byl Pavel jako ve špatném snu. Jak v novém díle prozradil, na drogy si vydělával i prostitucí. V této době si prošel několika nepříjemnými zážitky, jako například únosem, kdy byl poté znásilněn a musel být kvůli způsobeným zraněním hospitalizován.

:. Soutěžící Pavel Čepelákfoto: TV Prima

Pavel Čepelák se projevil jako hráč a nespokojil se s vyhranými 200 000 korunami. Jako první se pokusil o výhru jednoho miliónu korun, ale neuspěl. Osudnou se mu stala otázka, zda si myslí, že ho matka psychicky týrala. Na to odpověděl, že si myslí, že k psychickému týrání to nikdy nedošlo, takže ne. Odpověď byla i přes Pavlovu jistotu vyhodnocena jako lživá, a soutěžící si tak neodnesl ani korunu.

Promiskuitní řidič

Vlastimil Pešek (46) je řidič z povolání, který se evidentně nebojí mluvit o čemkoliv. Kvůli nemoci se dostal do dluhů a do soutěže se přihlásil, aby je mohl splatit. Tato charakteristika by mohla vzbudit u diváků lítost. Jenže vazba "by mohla" je vskutku na místě. Velmi brzy začne totiž obecenstvo pochybovat, zda si soucit zaslouží.

Ve studiu přizná své nevěry, o kterých se už manželka dříve dozvěděla. U publika také klesne tím, že přizná, že už svou ženu nejednou uhodil. Ta si ovšem nenechala nic líbit a ránu mu už také mnohdy vrátila. Největší ranou se pro manželku stane Vlastimilovo přiznání sexu s prostitutkou, kdy doslova zkameněla, stejně jako syn Martin.

:. Soutěžící Vlastimil Pešekfoto: TV Prima

Hořká pilulka

Manželka se ale ve studiu držela velmi dobře. Vlastimilovi se v soutěži stalo osudnou otázka, zda považuje za správné řešit neshody násilím. Odpověď "ne" vyhodnotil polygraf jako lživou, a Vlastimil tak skončil těsně pod hranicí 200 000 korun. Tato částka by mu stačila na splacení přibližně poloviny dluhů.

Čtyřicetiletá obchodní manažerka Lenka Procházková pak celou reality show zakončila poměrně poklidně. Od soutěže nečeká, že by ji přinesla nějakou výraznou životní změnu a podle toho se i chová a odpovídá - klidně a nad věcí. Ve své cestě soutěží bude pokračovat v příštím díle.

Celý díl si můžete pustit od úterý na internetové televizi Stream.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám