Hlavní obsah

Janovskou banku vykradla dvojnice Angeliny Jolie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JANOV

"Angelina Jolie vykradla banku a ujíždí na skútru,“ tak nějak znělo hlášení policisty z Janova kolegům poté, co v italském městě vykradla peněžní ústav dvojnice slavné hollywoodské herečky. O devětadvacetileté Annaritě Ottonellové si muži zákona a svědci skutečně mysleli, že je slavnou hvězdou, která v jejich městě natáčí akční film. Italka je totiž na první pohled k nerozeznání od partnerky Brada Pitta.

Článek

Paradoxně to byla právě neuvěřitelná podoba s herečkou, jež nakonec přispěla k rychlému zatčení. Stačilo totiž do vysílačky všem strážníkům oznámit, že mají zatknout ženu vypadající právě jako Angelina Jolie. V davu byla ihned viditelná.

"Ta podoba byla tak zvláštní, že si někteří svědci skutečně mysleli, že to byla herečka osobně a že ta krádež byla součástí hollywoodského filmu. Ta žena si vždy myslela, že podobnost s Angelinou Jolie je tak trochu její životní výhodou, protože byla přitažlivá pro spousty mužů. Naneštěstí zvláště v tomto případě se prokázalo, že to pro ni byla ta největší smůla, byla pro každého okamžitě rozeznatelná,“ uvedl policista z Janova.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám