Hlavní obsah

VIDEO: Madonna a Ritchie oznámili rozvod

LONDÝN

Americká popová zpěvačka Madonna a její britský manžel Guy Ritchie ve středu oznámili, že se po skoro osmi letech manželství rozvádějí. Potvrdili tak zvěsti, které kolovaly už několik měsíců. Ve společném prohlášení zároveň vyzvali sdělovací prostředky, aby respektovaly jejich soukromí.

Madonna a Ritchie oznámí záměr se rozvéstVideo: ČTK

 
Článek

Agentura AP napsala, že dohody o majetkovém vyrovnání nebylo dosaženo a že rozhodnuto není ani o tom, komu bude svěřena péče o jejich tři děti - jedno vlastní, jedno Madonnino z prvního manželství a jedno adoptované. Agentura citovala nejmenované právníky, podle nichž se pár pravděpodobně pokusí o dohodu, ještě než přijde případ před soud. 

S odvoláním na údajně dobře informovaný zdroj z blízkosti páru The Sun napsal, že padesátiletá Madonna a čtyřicetiletý režisér Ritchie žijí ve sporech a napětí již delší dobu. Nyní prý dospěli k názoru, že spolu dále nemohou žít a že se již nechtějí přetvařovat a ukazovat se jako šťastní manželé.

Spekulace o plánovaném rozvodu slavné dvojice trvají několik měsíců a Madonna i Ritchie zprávy o ukončení jejich manželství dosud vždy popírali. "Bez komentáře," reagovala stroze na dnešní článek The Sun asistentka popové hvězdy Barbara Charoneová.

Madonna chce další dítě

Podle listu rozbilo jejich manželství to, že každý věnoval příliš času své vlastní kariéře a že Madonna chce adoptovat další dítě, což Ritchie odmítá. Vztahy mezi manželi začaly být prý velmi napjaté před dvěma lety, kdy na přání Madonny adoptovali afrického chlapce.

Manželé, kteří měli letos o Vánocích oslavit osmileté výročí sňatku, v posledních týdnech údajně komunikují už jen prostřednictvím svých asistentů. Kromě adoptovaného Davida vychovává Madonna jedenáctiletou dceru Lourdes, jejímž otcem je zpěvaččin někdejší trenér Carlos Leon, a syna Rocca, kterého má s Ritchiem. V 80. letech byla čtyři roky provdaná za herce a režiséra Seana Penna.

Z oslavy manželových narozenin jen tak odešla

Nespokojenost s manželstvím vyjadřoval podle britského deníku Daily Mail hlavně Ritchie. "Madonna tráví příliš času v tělocvičně a je posedlá snahou vypadat o několik let mladší, než skutečně je...Guy cítí, že Madonna mu již nevěnuje pozornost.

Minulý měsíc Madonna odešla z oslavy manželových 40. narozenin již po hodině a šla domů s jejich třemi dětmi," citoval list údajného blízkého přítele páru. Madonna podle Daily Mail vypadala unaveně a ve stresu, když se v úterý večer vracela do svého newyorského apartmánu. Zpěvačka v současnosti absolvuje světové turné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám