Hlavní obsah

VIDEO: Moderátor šokoval kolegyni, požádal ji o ruku v přímém přenosu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LUBBOCK

Televizní zprávy texaské stanice KAMC zpestřila minulý týden nečekaná melodramatická vsuvka. Meteorolog z konkurenční televize KLBK Matt Laubhan v přímém přenosu požádal o ruku nic netušící moderátorku KAMC Emily Leonardovou.

Článek

Leonardovou šokovalo už to, že viděla svého snoubence, který hlásí zprávy o počasí pro jinou televizi, za pultem "sporťáků". Laubhan poté požádal diváky, aby se pohodlně usadili a sledovali, jak rozpláče mladou ženu. "Doufejme v dobrém," dodal.

Poté označil Leonardovou za "sladké, nepředvídatelné, bláznivé děvče, které na tomto programu vídáte každé ráno a která je mou životní láskou". Nato Laubhan přistoupil k Leonardové, poklekl a požádal ji o ruku. Poté před zapnutými kamerami ještě zažertoval, že samozřejmě nemusí odpovědět ihned.

Třesoucí se moderátorka řekla několikrát "ano", než jí Laubhan nasadil prsten a zeptal se jí: "Ty jsi to fakt netušila?" Leonardová řekla, že ne, načež poznamenala: "Máš na sobě mojí rtěnku." "Nemyslím si, že to nějak vadí," odvětil v přímém přenosu její snoubenec.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám