Hlavní obsah

Nejprodávanější celebritou je Angelina Jolie

Novinky, nka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

Tvář Angeliny Jolie na přebalu je pro vydavatele časopisů jistou výhrou, herečka má totiž ze všech celebrit nejprodávanější obličej. Tvrdí to časopis Forbes, který spočítal roční prodeje šesti největších amerických týdeníků.

Článek

Vydání s Jolieovou na obálce se prodávala nejlépe ze všech. Na prvním místě v žebříčku hollywoodská diva vystřídala herečku ze seriálu přátelé Jennifer Anistonovou, která se letos umístila druhá. Třetí místo obsadil představitel filmového zlosyna Jokera Heath Ledger, který letos tragicky zemřel. Právě jeho nejasnostmi opředená předčasná smrt zřejmě přivábila zájem čtenářů, mužské hvězdy na obálce totiž jinak podle časopisu tradičně prodávají méně výtisků.

Klan Joliové je v seznamu zastoupen hned dvakrát - na osmém místě je Angelinina dcera Shiloh , kterou má s Bradem Pittem. Shiloh není v žebříčku jediným dítětem - sedmou nejprodávanější tváří se může chlubit i dcerka dalšího hvězdného páru - Toma Cruise a Katie Holmesové - Suri.

Mezi dalšími hvězdami, jejichž obličej na obálce časopisu přináší jistý zisk, je sestra Britney Spearsové Jamie Lynn, nebo dcera zpěváka Lionela Richieho Nicole. Obě přitom spíše než svými schopnostmi prosluly skandály. Jamie Lynn Spearsová loni jako šestnáctiletá veřejně oznámila své těhotenství, Nicole Richie zase dříve živila bulvár drby o svém přátelství s Paris Hiltonovou a problémech s anorexií.

Jediným mužským zástupcem je kromě Heathe Ledgera americký herec Owen Wilson. I on ovšem čtenáře přitahuje kvůli své kontroverzní minulosti, loni se z nešťastné lásky pokusil o sebevraždu.

Reklama

Výběr článků

Načítám