Hlavní obsah

Nic než pravda: afektovaná Slovenka spala se svými nadřízenými "z lásky"

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Osmý díl reality show TV Prima Nic než pravda pobavil i šokoval. Hned tři soutěžící se dočkali zpovědi a ani v jednom případě nebylo odhalení zcela příjemné. Vyjma podivína Josefa Poláška (24), ze kterého se vyklubal pyroman, usedli na horké křeslo Slovenka Zuzana Popiková (24), které není cizí sex s nadřízenými a osmnáctiletý Pavel Čepelák

Článek

Nový díl reality show začal asi nejvtipnějším možným způsobem. Intelektuál Josef Polášek měl zodpovídat otázku z minulého dílu, zda je panic. Jeho otec si však nepřál slyšet odpověď svého syna, a tak "zatáhl za záchrannou brzdu", stiskl nouzové tlačítko a využil svého práva veta, aby mohl jeho potomek zodpovídat náhradní otázku. Ta zněla: "Stydíte se za to, že jste ještě nespal se žádnou ženou?"

Přestože zatím se žádnou ženou zatím nespal, představa více žen v jeho posteli najednou ho samozřejmě vzrušuje. Otázkou zůstává, zda se jich někdy dočká, když o otázku později odpověděl, že jsou případy, kdy by ženu udeřil.

:. Soutěžící Josef Polášekfoto: TV Prima

Oheň by hasit nemohl, na to ho má moc rád

Když navíc soutěžící potvrdil, že má slastné pocity, když si přejíždí ohněm po své kůži a vzrušuje ho představa hořících domů, tak by z potenciální řady partnerek jistě nezůstala ani jedna. Hasiče by prý dělat nemohl, jelikož má oheň natolik rád, že by ho nemohl hasit.

Josef Polášek však nakonec prokázal svou inteligenci, neriskoval a odnesl si 100 000 korun, na které svou zpovědí vystoupal.

Slovenka: Slovenky jsou hezčí než Češky

Velké sympatie si u českého obecenstva hned z počátku nezískala soutěžící Zuzana Popiková, která hned v první otázce odpověděla, že jsou podle ní Slovenky hezčí než Češky. Sice se to snažila zamluvit tím, že jedna její babička byla Češka a jeden dědeček Polák, ale situaci tím příliš nezachránila.

Když v další otázce odpověděla, že by chtěla žít natrvalo v jiné zemi než České republice, tak už na ni většina publika pohlížela skrz prsty a nechápala, proč se tedy vlastně do ČR přistěhovala. Podle svých slov by chtěla zakotvit v Austrálii.

Zisk prostřednictvím sexu

Když po otázce týkající se nakupování v sex shopu zavládla ve studiu pohoda, tak se vše zase hodně rychle změnilo. Petr Šiška se Zuzany zeptal: "Poskytovala jste někdy sex, abyste dosáhla svého cíle?" a když mu bylo odpovědí laškovné "áááno", tak její přítel mírně vytřeštil oči.

Když dal moderátor soutěžící šanci, aby vše vysvětlila a případně mírně zbagatelizovala, tak Zuzana šokovala svou sebedůvěrou. "Tak víte co, já jsem hezká holka," a afektovaně se rozesmála. Šiška reagoval velmi pohotově: "Vy jste hlavně sebevědomá holka."

:. Soutěžící Zuzana Popikováfoto: TV Prima

"Bylo to tak nějak nevědomky, ale když jsem něco chtěla, tak jsem to třeba dosáhla sexem. Ale nešla jsem po tom přímo," řekla Zuzana a pak následovalo laškovné "nevieem" a významný pohled na Petra Šišku, který na ni ovšem pohlížel kamenným výrazem.

Spala nejméně se dvěma šéfy

Šiška se ihned v následující otázce zeptal, zda spala se svým bývalým šéfem. Přítel pak jen procedil skrz zuby: "Tak to mě zajímá." Když Zuzana odpověděla opět ano, tak jen smutně pokýval hlavou. On sám byl totiž také jeden ze šéfů, s kterými spala. Nešlo však jen o něj. S druhým šéfem spala údajně proto, že jí byl velmi sympatický a byl pro ní přitažlivý. To už přítel Marek skřípal zuby.

Netrvalo ovšem dlouho a Zuzana v soutěži skončila. Na otázku, zda se někdy na svých cestách setkala s mužem, který se jí více líbil než Marek, totiž odpověděla, že ne, což byla podle polygrafu lež. Zajímavé však je, že když odpovídala na detektoru lži před natáčením, třikrát shodně odpověděla, že ano. Teprve ve studiu a před přítelem zřejmě nesebrala odvahu a lhala.

Zuzana sice tvrdila, že si neuvědomuje, že by předtím odpovídala jinak, ale příteli bylo vše jasné dopředu. "Hmmm a jdem domů," pronesl tragickým hlasem ještě předtím, než byla otázka vyhodnocena jako lživá.

Silná káva nakonec

Jestliže se v případě Zuzany hodně lidí jejímu chování smálo, tak v případě posledního soutěžícího Pavla Čepeláka to nebylo dost dobře možné. Osmnáctiletý hoch má za sebou zřejmě pořádně pohnutou minulost. Vztahy v jeho rodině zjevně nikdy nebyly ideální a na jeho životě se to výrazně podepsalo.

Soutěžící Pavel Čepelákfoto: TV Prima

"Je pro vás při výběru partnera důležité finanční konto?" zněla první ostrá otázka, na kterou Pavel zcela sebejistě odpověděl: "Ano, je," a tak trochu vtipně dodal: "Není to tak, jak si určitě všichni myslí, že bych byl na peníze. Já vždycky jdu za tím, že chci být finančně zajištěný a chci aby i moje rodina byla finančně zajištěná." Petr Šiška nevydržel nereagovat a jízlivě pronesl: "Teď jste to řekl, vy vlastně vůbec nejste na prachy, vám jde jen o to, abyste byl pořádně finančně zajištěný, že jo?

Sex s přítelkyní se mu nelíbí

V další části pořadu pak vyjde najevo, že přestože má Pavel pohlednou přítelkyni Václavu, tak ve skutečnosti vůbec není na ženy, ale je homosexuální. Z toho vycházela i odpověď na otázku, zda se mu sex s jeho přítelkyní líbí. "Ne," reagoval Pavel jednoznačně. Proč má tedy přítelkyni a ne přítele, to už ovšem neuvedl. Václava však studenou sodu přešla klidně, prý to mají ve svém vztahu prostě jinak.

:. Soutěžící Pavel Čepelákfoto: TV Prima

Pokud by si někdo myslel, že jejich polokamarádství/polovztah je založen na úplné důvěře, pak by se zřejmě mýlil. Přestože Pavel tvrdil, že si s Václavou říkají skutečně všechno, tak o chvíli později na soutěžní otázku odpověděl, že existuje tajemství, které by jejich vztah zničilo. V ten moment se tvářila Václava slabě řečeno překvapeně.

:. Pavel Čepelák se svou přítelkyní Václavou a matkou.foto: TV Prima

A to nebylo vůbec všechno. Vyjma toho, že vyšlo na povrch, že Pavel pracuje v porno průmyslu a sem tam si s přítelkyní zakouří marihuanu, tak celý jeho příběh zastírají velké problémy s jeho otcem, ba i matkou. Otce už v životě vidět nechce a svou matku dříve také nesnášel a částečně ji viní ze svého pokaženého života. V příštím díle bude odpovídat, zda by jí chtěl obejmout a dát jí tak najevo, že jí odpouští.

Celý osmý díl můžete sledovat na internetové televizi Stream od úterý.

Anketa

Který ze soutěžících vám byl nejsympatičtější?
Josef Polášek
15,8 %
Zuzana Popiková
11,7 %
Pavel Čepelák
72,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 4002 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám