Hlavní obsah

Sedmnáctiletá sestra Spearsové je tři měsíce po porodu opět těhotná

– LOS ANGELES

Zpěvačka Britney Spearsová už nedrží ve své rodině primát problémistky. Post převzala její sestra Jamie Lynn, která stihla otěhotnět v šestnácti. A přestože porodila teprve před třemi měsíci a svého snoubence si ještě nestihla vzít, už je těhotná znovu. V šoku je prý především tato lehkovážná sedmnáctka, která za antikoncepci považovala kojení.

Článek

Jamie Lynn je údajně těhotná už osm týdnů. Otcem je o dva roky starší Casey Aldridge, jemuž porodila letos v létě holčičku Maddie Briann. „Vyřvala si oči, když se to dozvěděla,“ tvrdí zdroj blízký rodině Spearsových.

Matka Lynne v minulosti hájila své mateřské dovednosti, když na ni média svalovala veškerou vinu za problémy dcery Britney a nezodpovědnost mladší Jamie Lynn. Teď je ale jasné, že s pohlavní výchovou je to u nich doma na štíru. Sedmnáctiletá Spearsová si totiž myslela, že když kojí, otěhotnět nemůže. A na pověru samozřejmě doplatila.

„Všichni jsou teď na ni naštvaní,“ uvedl zdroj pro National Enquirer. Ale na koho jsou rodiče Jamie a Lynne Spearsovi naštvaní? Mohou být pouze na sebe.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám