Hlavní obsah

Nová "Bond girl" se narodila se šesti prsty na rukou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Nová "Bond girl" Gemma Artertonová pravděpodobně splňuje představy mnoha mužů o dokonalé krásce, její cesta ke slávě ale nebyla snadná. Nyní dvaadvacetiletá herecká hvězdička, která hraje agentku Fieldsovou v chystané bondovce Quantum Of Solace (Množství útěchy), přiznala, že se narodila se šesti prsty na každé ruce.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Gemma Artertonová

Článek

Jako připomínka na lékařský zákrok jí doposud zůstávají na rukou hrbolaté jizvy. Přebytečné prsty jí nakonec po podvázání přirozeně odpadly.

"Je to taková moje zvláštnůstka, na kterou jsem skutečně pyšná. Odlišuje mne od ostatních," svěřila se časopisu Esquire Artertonová, která již dříve uvedla, že přišla na svět se zdeformovaným uchem, které jí bylo chirurgicky narovnáno.

:. Gemma Artertonová s Danielem Craigem ve snímku Quantum of Solace.foto: Profimedia

Artertonová v neděli ukázala své křivky ve fascinujících zlatých šatech na večírku, pořádaném na počest stého výročí narození autora knih o agentu 007 Iana Fleminga. Přítomni byli i někdejší představitelé agenta Jejího Veličenstva Roger Moore a současný Bond Daniel Craig, který si zahraje i v novém filmu Quantum Of Solace, který by měl být uveden do kin 14. listopadu.

:. Gemma Artertonová na autogramiádě.foto: Profimedia

Vybrána z 1500 žen

Artertonová, která byla jako "Bond girl" vybrána z 1500 uchazeček, žije v současné době ve svém severolondýnském dvoupokojovém bytě se svým novým španělským přítelem Eduardem Muňozem. Setkala se s ním při natáčení snímku Prince of Persia v srpnu v Maroku, kde ji tento devatenáctiletý mladík učil jízdě na koni. Prý to byla láska na první pohled, jíž nezabránila ani jazyková bariéra, kterou dvojici nyní pomáhá překonávat najatý tlumočník.

Reklama

Výběr článků

Načítám