Hlavní obsah

Češka skončila třetí na Miss Europe and World Junior 2008

– PRAHA

Češka Michaela Dihlová (17) skončila třetí na Miss Europe and World Junior 2008. Vítězkou se stala brunetka z Venezuely Solange Elizabeth Romeo Martinezová. První vicemiss je Slovenka Linda Mošaťová. Všechny dívky si společně s prestižním titulem královny krásy odnesly řadu cen - šperky, kosmetiku a plavky. Vítězka navíc získala dva tisíce dolarů a k tomu notebook. Dívka na druhém místě dostala od pořadatelů soutěže tisíc dolarů.

Článek

"Když jsem získala korunku, nemohla jsem samou radostí ani dýchat. Zvítězit v takové soutěži je pro mě ohromná čest," nechala se slyšet nová Miss Europe and World Junior 2008.

Samotné velké finále se uskutečnilo na lodi Norwegian Gem v kultovním divadle Stardust. Během galavečera byl honosný sál, jehož maximální kapacita je tisíc sto diváků, beze zbytku zaplněný.

:. Luxusní loď, na které se soutěž odehrávala.foto: Korzo

I Kateřina Kristelová a Michaela Ochotská, které soutěž probíhající na zaoceánské lodi moderovaly, jsou už doma. "Bylo to báječné, skvělá byla jak atmosféra, tak úroveň soutěže," řekla spokojená Kateřina, které navíc vyšel i tip na vítězku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám