Hlavní obsah

Zfetovanou Heather Locklearovou zatkli v sobotu za volantem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SANTA BARBARA

Zfetované Heather Locklearové zbyly v sobotu jen oči pro pláč. Policie ji zatkla během zmatené jízdy ulicemi kalifornské Santa Barbary a zjistila, že je hvězda seriálu Melrose Place totálně mimo. Z policejní fotky je zřejmé, že má herečka slzami rozmazanou řasenku a že do kamery kouká člověk, jenž není zcela při smyslech.

Článek

„Kolem půl páté odpoledne viděla svědkyně Heather Locklearovou řídit zmateně, když odjížděla z parkoviště v Montecito. Svědkyně uvedla, že Locklearová velmi hlasitě túrovala auto a přejela několikrát sluneční brýle,“ uvedl pro magazín People Tom Marsahall, mluvčí dopravní policie – California Highway Patrol. Na 47letou herečku pak svědkyně zavolala hlídku.

:. Takto vypadá Heather Locklearová na slavnostních akcích, když je v pořádku.foto: Profimedia

„Svědkyně zavolala na 911, protože se bála o bezpečnost Locklearové. Když policie přijela, Locklearová byla nalezena na sedadle ve voze, které částečně blokovalo vozovku,“ uvedl dále Marshall.

Byla zřejmě pod prášky

Herečka byla dezorientovaná a zmatená, takže ji hlídka zatkla a odvezla na stanici. Heather spolupracovala po celou dobu i při testech na přítomnost alkoholu a drog v krvi.

„Alkohol byl vyloučen, ale podle vyšetřování se domníváme, že byla Locklearová po vlivem léků na předpis,“ dodal Marshall s tím, že herečku propustili kolem osmé večer.

Reklama

Výběr článků

Načítám