Hlavní obsah

Nic než pravda: přítel ji podvedl, detektor lži odhalil, že ona jeho taky

Novinky, jky

Další díl pořadu Nic než pravda zahájila soutěžící z minulého dílu Blanka Geislerová, která kontrolování sms u svého přítele považuje za naprostou samozřejmost. Dále se představila Martina Klabečková, která nebyla spokojena se svým životem a propadla hazardu, a Miloš Klaban, který přiznal, že nedokáže být své partnerce absolutně věrný, ale sám to vyžaduje. Poprvé pak patroni využili výměny otázky a to hned ve dvou případech.

Článek

Blanku Geislerovou (24) z Vratislavic nad Nisou v životě zřejmě potkalo něco velmi nepříjemného. Dodnes se bojí být sama doma a občas má pocity, že ji někdo sleduje a chce jí ublížit.

Již pět let má přítele Davida, který je automechanik. Vztah rozhodně není ideální. Blanka přiznala, že příteli tajně kontroluje jak e-maily, tak sms. Prý mu nevěří, jelikož ji už jednou podvedl. Do studia se s ní raději nedostavil.

Byla podvedena, ale asi i podvedla

Zajímavé to začalo být v moment, kdy kamarádka Romana stisknula tlačítko nouze, které je jakousi záchrannou brzdou a zaručuje soutěžícímu výměnu otázky. Kamarádka nechtěla, aby musela Blanka odpovědět na to, zda by zůstala se svým přítelem, i kdyby ji znovu podvedl. Soutěžící byla evidentně kamarádce vděčná, že na tuto otázku nemusí odpovídat, ale kámen úrazu přišel poměrně záhy.

Blanka již bojovala s otázkami, jejichž pravdivé zodpovězení by jí přineslo 200 000 korun, ale kamenem úrazu se pro ní stala otázka, zda už také někdy svého přítele podvedla. Blanka suverénně odpověděla, že ne, avšak detektor lži vyhodnotil její odpověď jako nepravdivou a Blanka byla spolu se svými patrony absolutně v šoku, s vyhodnocením této odpovědi totiž nesouhlasila.

Prima: stížnost nepodala

"Každý ze soutěžících má právo po soutěži podat stížnost na vyhodnocení určité odpovědi přístrojem. Zatím to však žádný ze soutěžících neudělal a to ani slečna Blanka Geislerová," řekla Novinkám Irena Maňáková z TV Prima, která se o projekt Nic než pravda stará.

Není tak vyloučené, že Blanka třeba skutečně nespala s žádným jiným mužem, ale stačil třeba nějaký menší flirt, který samo její podvědomí vyhodnotilo jako nevěru a lživá odpověď byla na světě.

Závislačka každým coulem

Martina Klabečková (34) se v životě dostala na špatnou cestu, propadla výherním automatům. Gamblerství jí přineslo krátkodobé potěšení, ale dlouhodobé problémy. Této závislosti se už zbavila, ale vyměnila ji za závislost na počítačích, kde ji zajímají hlavně hry a chaty na internetu. Do soutěže se přihlásila hlavně kvůli financím. Potřebovala totiž peníze na zaplacení dluhů.

Partnerské vztahy Martině také nevycházejí. Nejdelší vztah jí trval asi rok a dosud se vzpamatovává z rozchodu s expřítelem Milanem. Nutno podotknout, že rozchod proběhl před čtrnácti lety. Zhruba před sedmi lety se pokusil Martinu někdo znásilnit. Útočníkovi se nakonec ubránila. Ve studiu Martina například přiznala, že si již v životě přála něčí smrt.

Na chatu podváděla

Martina hraje ráda brutální akční hry, pavouky nemilosrdně zabíjí, na chatu už místo své fotografie poslala fotku jiné pohledné ženy a to, že je sobec, ani trochu nepopírá. "Klidně bych chodila se ženatým mužem," konstatovala s klidem ve studiu.

U jedné z otázek pak využila její matka právo záchranné brzdy, přestože otázka nevyhlížela až tak záludně. Moderátor Petr Šiška jí položil otázku, zda musí být na něčem závislá. Její matka vyletěla k tlačítku takovou rychlostí, že o i samotnou Martinu zaskočilo. Martina si nakonec odnesla 100 000 korun, které se jí budou možná hodit na zaplacení dluhů, které si svým neuspořádaným životem vytvořila.

Moderní manželství

Závěrečnou perlou je pak soutěžící Miloš Klaban (51), který se po 25 letech rozvedl se svou ženou, ale dál s ní žije. Po ženě požaduje věrnost, ale sám u sebe ji zaručit nedokáže. Jeho dvě dcery se ve studiu jen tiše usmívaly.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám