Hlavní obsah

Dubajského milionáře vyštvala z anglické rezidence strašidla

LONDÝN

Když si milionář Anwar Rashid kupoval v roce 2007 luxusní rezidenci v anglickém Nottinghamshire, peněz nelitoval. Za krásnou stavbu s dvaapadesáti pokoji v půvabné anglické krajině ochotně zaplatil 3,6 miliónu liber – v přepočtu asi něco kolem 110 miliónů korun. Po roce je ale vše jinak a byznysmen o Clinton Hall nechce ani slyšet. Duchové žijící v jeho zdech mu udělali ze života peklo.

Článek

Podle Rashida jeho i celou rodinu osm měsíců podivná nadpřirozená stvoření honila po celém domě. Na povlečení se jim nakonec objevila podivná znamení psaná krví. Podnikatel se snažil s přízraky bojovat a povolal na ně odborníky na paranormální jevy.

Historie stavení sahá až do normanského záboru Anglie a původní majitelé je tam prostě nechtějí.

Dvaatřicetiletý finančník, jehož majetek má podle odhadů 25 miliónů liber (asi 775 miliónů korun), vydělal své jmění v Dubaji, kde vlastní několik budov, hotel a domovy důchodců.

Spolu s chotí Nabilou se do Clifton Hall nastěhovali se třemi dcerami a synem.

Dům je krásný, ale...

"Propadl jsem kráse toho domu, ale za fasádou je to strašidelné… Duchové nás tu prostě nechtějí a my s nimi nemůžeme bojovat, protože je nevidíme,“ uvedl Rashid.

Paranormální jevy se prý začaly objevovat ihned v první den příjezdu do objektu, začalo to klepáním na zeď a nevysvětlitelnými hlasy až po přítomnost duchů, kteří na sebe brali podobu jejich dětí.

"Když jsme našli krvavá znamení na dětských peřinkách, mojí ženě došla trpělivost. Nezůstali jsme tam už ani tu noc,“ svěřil se Rashid, který prý dosud byl vůči paranormálním jevům velmi skeptický a lidem jejich historky o řádění duchů nikdy nevěřil.

Reklama

Související témata:

Související články

Rumunská policie obvinila z vandalismu duchy

Rumunští policisté uzavřeli vyšetřování případu vandalismu s verdiktem, že za zničením jednoho z vesnických domů stojí duchové. Rodiny žijící ve vesnici...

Amy Winehousová: Doma mě nahání zlý duch

Zpěvačka Amy Winehousová tvrdí, že ji doma nahání zlý duch Henry, který se jí snaží ublížit. Na drogách těžce závislá hvězda si nepřipouští,...

Výběr článků

Načítám