Hlavní obsah

Janda: Rozpad manželství? Jen výplod choré fantazie

PRAHA

Rocker Petr Janda (66) má lží a dohadů publikovaných v bulvárních plátcích plné zuby. Ve čtvrtek jeden z nich přinesl "zaručenou informaci" o tom, že manželka Alice (26) Petrovi zahnula na svatbě Ivety Bartošové a Jiřího Pomeje. Jejich vztah je podle bulváru v troskách. Tomu se ale Petr Janda jen směje.

Článek

"Jsou to samozřejmě výplody choré fantazie a se skutečností nemají nic společného. Ti takzvaní novináři si jako tradičně pomohli tím, aby dodali svému blábolu věrohodnosti, že citovali jednoho z hostů svatby, který tvrdil, že manželka mi zdrhla s pohledným frajerem. A slovo dostal i nejmenovaný muzikant z mého okolí, který sdělil, že nám to už dlouho neklape," řekl znechucený Petr Janda.

A co na to jeho manželka Alice? "Nemají zřejmě o čem psát, a tak vymysleli kauzu. Mimochodem, máte pocit, že když už bych chtěla být nevěrná, udělám to zrovna na svatbě, kde byly stovky lidí? Není to samozřejmě nic příjemného, ale chápu, že mají-li se noviny prodávat, je třeba vymýšlet příběhy. Dnes jsme to my, zítra to bude někdo jiný," uvedla Alice Jandová.

Údajnému rozpadu manželství nijak nenasvědčovala účast Petra Jandy s manželkou na středečním předávání cen pro Legendy nočního proudu Českého rozhlasu. Rozhádaní partneři by těžko hráli komedii a měli se k sobě tak, jak se chovali Petr s Alicí.

"Už se k tomu dál nechci vracet. Teď mám povinností až nad hlavu. Připravujeme s Olympikem vánoční desku, na níž nabídneme známé koledy v rockové verzi. A ve stejném duchu jsme tam zařadili i Rybovu Českou mši vánoční," dodal Petr Janda, který spolu se členy kapely vyzdobil studio vánočními ozdobami, aby všem přítomným při natáčení lépe přiblížil vánoční atmosféru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám