Hlavní obsah

Žárlivý Ital načapal manželku v posteli s knězem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BENÁTKY

Římskokatolická církev nařizuje svým kněžím, aby žili v pohlavní čistotě. Jednoho takového, který se navíc označoval za specialistu na Bibli, však teď načapal v posteli se svou manželkou žárlivý Ital z Chioggie nedaleko Benátek. Jeho podezření se vyplnilo, ovšem netušil, že se ženou nachytá duchovního, jenž se považuje navíc za rodinného přítele.

Foto: Profimedia.cz

Muž si myslel, že ho manželka podvádí. Netušil však, že s knězem. Ilustrační foto.

Článek

Nakonec naštvaný žárlivec vtrhl do kanceláře místního biskupa a velmi nevybíravě se dožadoval vysvětlení. K případu musela být přivolána policie, která rozzuřeného muže uklidnila.

Hříšný kněz byl potrestán přemístěním na jinou farnost, kde podle biskupa Angela Daniela bude převychován na správnou cestu. Třiapadesátiletého kněze navíc popsal biskup jako dobrého učitele Bible.

„Vždycky jsem respektoval tohoto kněze, o němž mluvíme. A budu i nadále. Nemůžete odepsat v člověku vše dobré, co v životě vykonal, jen kvůli jedné chybě,“ uvedl biskup Daniel.

Devětatřicetiletý muž a jeho o dva roky mladší manželka mají společně dvě děti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám