Hlavní obsah

Nic než pravda: Recidivistu po soutěži vyhodili z práce, skončil na ulici

Novinky, jky
PRAHA

Reality show TV Prima Nic než pravda začíná soutěžícím jasně ukazovat, že pokud si mysleli, že si do soutěže přijdou pro jednoduše získané peníze, tak jsou na omylu. Další díl totiž neskončil pro nikoho vítězně, a to byl jeden ze soutěžících odhodlaný říkat pravdu za každou cenu. Tělo je ovšem nevyzpytatelné a Františka Černocha zradilo. Zradilo i mladého muže Martina Ryšavého, který hodně lidí upřímně pobavil.

Článek

Na začátku čtvrtého dílu si několikrát odsouzený recidivista František Černoch zabojoval o statisícové sumy. Očistec bohužel nakonec neměl žádný finanční efekt. Přestože na sebe František řekl první poslední, tak si ze studia neodnesl ani korunu. A tak i to, že přiznal, že měl v cele mobilní telefon a půjčil si peníze od přítelkyně s úmyslem je nevrátit, mu nevyneslo ani korunu.

Soutěžící František Černochfoto: TV Prima

Pro Františka se stala osudná otázka, zda viní nějakou blízkou osobu ze svých poklesků. Soutěžící se zamyslel a s komentářem, že takhle se to nedá říci, odpověděl, že ne. Polygraf ovšem vyhodnotil jeho odpověď jako lživou a ze soutěže vypadl.

Co už ovšem televizní divák neví, je to, že po natáčení pořadu byl propuštěn ze zaměstnání. „Tři dny jsem byl na ulici, ale i díky mému vystoupení v pořadu Nic než pravda jsem si uvědomil, že takhle už žít nechci. Vzchopil jsem se a snažím se teď žít normálně,“ prozradil Černoch. „Se svou rodinou jsem se od natáčení neviděl a ani nějakou dobu vidět nechci,“ dodal smutně.

Snílek se vším všudy

Opravdovým výjevem pak byl Martin Ryšavý z Benešova. Ten pracuje jako správce počítačových programů ministerstva vnitra. Obdivuje Arnolda Schwarzeneggera nejen jako herce, ale i jako interesantní osobnost. „Baví mě vše kolem počítačů,“ prozradil na sebe Martin. S rodiči vychází velmi dobře. Dalo by se říci, že nadstandardně. Mámin mazánek je z něj cítit na kilometry daleko.

:. Martin Ryšavýfoto: TV Prima

Mladý muž dosud drží primát v nejneočekávanější odpovědi. Na otázku „Mluvíte někdy s Bohem?“ reaguje následovně: „Osobně jsem s ním ještě nemluvil,“ odpoví s naprosto vážnou tváří. Dalšími perlami bylo to, když se takřka chlubil tím, že během pracovní doby na ministerstvu hraje počítačové hry.

Nakonec Martin, který se bojí, že zůstane starým mládencem, vypadl až na otázce, která odhalila, že posilovat chodí kvůli kontaktu s opačným pohlavím. Sám Martin to popřel a to ho vyřadilo ze soutěže.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám