Hlavní obsah

Řidička litovala prasata jedoucí na smrt, další ale okamžitě zabila

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

GÜTERSLOH

Asi byste řekli, že něco takového se může stát jen v nějakém tragikomickém snímku z Hollywoodu, ale občané stotisícového německého městečka Gütersloh by vás mohli přesvědčit o opaku. Jednu řidičku tak zhnusil pohled na nákladní vůz vezoucí prasata na jatka, že nedávala pozor na řízení a do dalšího takového nabourala.

Foto: Profimedia.cz

Obdobný pohled řidička emocionálně neustála.

Článek

Když řidička spatřila prasata jedoucí na porážku, byla dle svých slov zcela znechucená a prasata upřímně litovala. Soustředění se jí ovšem daná situace odvála všemožně jinam, jen ne na pozorné řízení.

Nepozorná Němka, která je doslova militantní vegetariánkou, byla prý smutným výjevem tak naštvaná, že trhnula volantem a strhnula řízení do vedlejšího pruhu. V něm ovšem jel další obdobný nákladní vůz, který vezl na ta samá jatka další prasata. Žena nezvládla řízení a do vozu narazila.

"Řidička utrpěla víceméně jen šok. Jak dopadla prasata se nám ale nepodařilo zjistit," řekl ve čtvrtek policejní mluvčí ze západoněmeckého městečka Gütersloh.

Podle informací deníku NY Times však některá prasata na jatka živá nedojela.

Reklama

Výběr článků

Načítám