Hlavní obsah

Nic než pravda: 52letá by pózovala nahá za 100 tisíc a zpověď recidivisty

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celých 30 let vdaná 52letá Jitka Hladová z Rokycan byla první, kdo se v pondělní reality show Nic než pravda pořádně odhalil. Podle svých slov by se odhalila doslova, a to v případě, kdyby jí nějaký časopis za její nahé fotografie nabídnul 100 tisíc korun. O tuto sumu se ovšem sama připravila tím, že si nevzala jistou sumu a rozhodla se riskovat dál.

Článek

Soutěžící Jitka Hladová tvrdila, že není nic, o čem by nechtěla mluvit. Se svým manželem se seznámila, když jí bylo 17 let a má s ním dvě děti. Manžel Jiří je extrémně žárlivý člověk. Jeho výbuchy žárlivosti vedou občas i k fyzickému násilí, zvlášť pokud je posilněn alkoholem. „Když má manžel opici, tak má agresivnější nálady,“ potvrdila Jitka.

V horkém křesle došlo také na nepříjemné otevřené přiznání z dětství. „Maminka měla vždycky raději bráchu než mě, odmalička.“ Vzápětí dokázala, jak jsou vztahy mezi ní a bratrem napjaté. „S bratrem se hádáme, tak proč bych mu měla pomáhat? Ne, nikdy bych mu nepomohla,“ řekla rezolutně Jitka.

Dle přístroje měla sex s movitým mužem, který se jí nelíbil

Vzruch v sále způsobila ale až jedna z otázek za 100 000 korun, ve které se moderátor Petr Šiška tázal soutěžící, zda by se vyfotit nahá pro pánský časopis za 100 000 korun. Ta bez váhání odpověděla, že ano. "Kdyby mi někdo ty peníze za takové focení dal, tak ano, nechala bych se tak vyfotit," vyhrkla Jitka Hladová.

Oněch 100 000 korun si ovšem mohla vydělat daleko jednodušším způsobem. Stačilo si vyhraných sto tisícikorun ponechat a neriskovat dál. To ovšem Jitka neudělala. Na otázku, zda měla někdy sex s mužem, který se jí nelíbil, ale byl bohatý, odpověděla záporně, což polygraf vyhodnotil jako lež. Nutno podotknout, že manžel se v ten moment zatvářil velmi nepřívětivě.

Zpověď recidivisty

František Černoch zahájil soutěž velmi sveřepým způsobem. „Nemám co tajit. Pro mě je tato soutěž očista,“ řekl hned na úvod. Divákům brzy přiznal, že má za sebou rozsáhlou trestnou činnost. Celkem si za své delikty odpykal ve vězení 9 let.

Soutěžící František Černochfoto: TV Prima

„Za mříže jsem putoval celkem pětkrát, poprvé asi tak v jednadvaceti letech,“ prozradil. Následně padla ve studiu řada tvrdých a nepříjemných přiznání.

Drogy, automaty a vězení

„Život jsem si zničil sám svými výpadky, svými kamarády. Přišly drogy, automaty, vězení,“ řekl František ve velmi stručném výčtu ze své minulosti. Nejednou se v pořadu za své činy omluvil. Otevřeně promluvil také o problémech včetně gamblerství.

O několik chvil později přiznal, že se někdy podílel na šikaně. "Ano je to pravda. Na vojně. To tam každej snad," řekl odevzdaně František, který v pondělním díle skončil na záchytném bodě 50 000 korun, ale rozhodl se pokračovat dál.

Jako první ho v dalším díle čeká otázka, která prověří nejen jeho svědomí, ale také kvalitu našeho vězeňského systému. Otázka je jasná: "Měl jste u sebe ve vězení mobilní telefon?"

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám