Hlavní obsah

Vítěz slovenských VyVolených dostal podmínku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PREŠOV

Slovenský vítěz reality show VyVolení Hilár Lakatošovie do vězení nepůjde. Za výtržnictví, potyčku v baru a útok na policistu mu v úterý okresní soud ve Svidníku udělil tříletý podmínečný trest.

Článek

Rozsudek ještě nemusí být definitivní. Navíc Lakatošovie bude muset dále dodržovat pětiletý zákaz návštěvy míst, kde se požívá alkohol. Prokurátor i Lakatošovie se mohou proti verdiktu odvolat.

Soud se zabýval dvěma incidenty, do kterých se Lakatošovie zapletl. Nejprve podle obžaloby na Silvestra v roce 2004 házel v baru po návštěvnících sklenice a jiné předměty. Za několik měsíců pak před svým bytem v Svidníku napadl policejní hlídku. Při potyčce si jeden z policistů podvrtl koleno, což se později ukázalo jako vážné zranění s trvalými následky.

Žádaly o něj i české soudy

Podmínečný trest za rvačky ve Svidníku pro něj nebyl první zkušeností se slovenskými soudy. Naposledy mu bratislavský okresní soud uložil desetiměsíční podmínečný trest za rvačku, do které se údajně zapletl na začátku prosince 2006 před gay klubem v Bratislavě. Proti tomuto verdiktu se odvolal. Vydání Lakatošovieho žádaly české soudy, kde měl nastoupit za mříže za to, že se vyhnul veřejně-prospěšným pracím, které mu uložily za krádež.

Transsexuál Lakatošovie před dvěma roky během svého působení ve VyVolených vzbuzoval skandály svým vyprávěním, jak se v Česku živil prostitucí a bral drogy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám