Hlavní obsah

Miss Sympatie Čechovská vydražila svou korunku za 20 tisíc korun

Novinky, Jakub Kynčl
PARDUBICE

Při pátečním odpoledni plném golfu, exotických tanců a módy došlo i na dobré skutky. V golfovém areálu Kunětická hora se totiž dražila korunka Miss Sympatie na charitativní účely. Romana Čechovská nakonec svou korunku vydražila s pomocí moderátora Martina Zounara za 20 tisíc korun, které putovaly na konto vybraného dětského domova.

Foto: Petr Horník, Právo

Korunku Miss Sympatie vydražil fotograf za 20 tisíc korun.

Článek

Exotickému večeru plnému salsy a dobrého vína předcházel golfový turnaj, kterého se účastnila i vicemiss ČR 2007 a zároveň Miss Sympatie 2007 Veronika Pompeová, která jako zatím první z missek pojala golf opravdu vážně. Díky pilnému tréninku skončila ve své kategorii první a odnesla si tak pohár. Novinkám se pochlubila, že je to poprvé, co takto absolvovala 18-jamkový turnaj.

"Mám z toho dobrý pocit, hodně jamek jsem zahrála tak dva údery nad par, tedy double bogey, ale uhrála jsem dokonce i jeden par," měla radost ze svého prvního turnaje Veronika Pompeová.

:. Skoro jakoby Zuzana Jandová trénovala merengue s tanečníkem už od narození.foto: Právo/Petr Horník

Celý večer pak zkrášlila přehlídka golfového oblečení Pink Ribbon a modelů Dany Rose. Slušivé modely předvedly například Miss ČR 2008 Zuzana Jandová, Taťána Šedivá, Romana Čechovská či Lucie Petrišková.

Na večírku se pak ukázala i nová ředitelka soutěže Miss ČR Kateřina Moťovská, která se funkce ujala po svém zmizelém manželovi podnikateli Janu Moťovském. Na místě poskytla rozhovor Právu, ve kterém zdůraznila, že věří, že její manžel stále naživu a vrátí se.

Reklama

Výběr článků

Načítám