Hlavní obsah

Pokračování Nemocnice se blíží

Novinky, Korzo
PRAHA

Na právě reprízované díly oblíbeného seriálu Nemocnice na kraji města už 20. října naváže třináctidílné pokračování, které před časem dokončil režisér Hynek Bočan. Diváky jistě bude zajímat, kam hrdinové jejich seriálu dospěli za dvacet let, jací jsou, a jaké jsou jejich děti. Nezklamou je?

Článek

"Kdysi jsem se Jaroslava ptala, jak by pokračoval bez doktora Štrosmajera. Usmál se a pravil, že jsem špatný divák, když jsem si nevšimla, že si tam někde vzadu připravil mladého doktora Peterku, který se dvořil Daně Králové a hrál ho Oldřich Kaiser," řekla Korzu Magdalena Dietlová, manželka autora prvních dílů seriálu.

Nejoblíbenějšími postavami Magdaleny Dietlové vždycky byli Arnošt Blažej a nádherně praštěná sestra Huňková. Když se řekne Nemocnice na kraji města, tak si Magdalena Dietlová samozřejmě vybaví i další skvělé české herce v bílých pláštích a také podmanivou znělku hudebního skladatele Jana Klusáka.

Do pokračování seriálu se vrátily téměř všechny původní postavy - primář Blažej Josefa Abrháma, doktor Cvach Josefa Vinkláře, sestra Ina Andrey Čunderlíkové a dokonce i primář Sova, kterého před lety bravurně zahrál slovenský herec Ladislav Chudík. Nová nemocnice je také ale o osudech nových generací. Diváci se jistě mají na co těšit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám