Hlavní obsah

Modelka Karolína Kurková randí s boxerským šampiónem Kličkem

Novinky, jky

Boxerský šampión v těžké váze Vladimir Kličko je zkrocen. Aspoň co se milostného života týče. Učarovala mu česká topmodelka Karolína Kurková, která zřejmě jeho sympatie opětuje. Novému páru věnují světová média obrovskou pozornost. Titulky jako: "Poznejte krásku, která dala KO Vladovi" či "Šok! Kličko není gay a ještě k tomu má vkus" jsou na denním pořádku.

Foto: Profimedia.cz

Česká topmodelka Karolína Kurková

Článek

Boxerská hvězda a modelka, která se proslavila jako tvář Victoria´s Secret se seznámili v New Yorku a okamžitě mezi nimi přeskočila jiskra. Kličko, který drží tituly IBF, WBO a IBO, je zdá se být českou kráskou zcela unesený.

"To, jak vypadá, je jen zlomek toho, jaká je jako člověk. Karolína je vskutku skvělá žena. Dokáže mě rozesmát, i když většinou to bývám já, kdo dělá klauna. Žádné jiné ženě se zatím nepodařilo tohle otočit," řekl o Kurkové zasněně Kličko.

Vladimir Kličko je, ačkoliv na to v ringu nevypadá, vystudovaný doktor.foto: Profimedia

Podle německého tisku Kličko pozval sexy modelku do Mnichova na Octoberfest. A podle dalších informací Kurková nechce chybět u příprav, během kterých se boxer známý jako "Dr. Steelhammer" (ocelová pěst, ocelové kladivo) bude chystat na dalšího soupeře.

Jak vtipně poznamenal britský deník Sun: "Přátelé, pokud si někdo z vás bude chtít dát s touto kráskou rande, tak by se měl nejdříve stát také boxerem."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám