Hlavní obsah

Missky křtily "postrachy" pražského aquaparku - žraloky černoploutvé

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Jen několik centimetrů od návštěvníků Aquapalace Praha v pražských Průhonicích se prohánějí tři exempláře žraloka černoploutvého. Ti byli v úterý pokřtěni, a tak se v akváriu pevným sklem odděleným od bazénu, kde se koupou lidé, prohání sameček Aquík a samičky Ploutvička a Bublinka. Kmotrami žraloků byly missky Lucie Hadašová a Elisavet Charalambidu.

Článek

Velké obavy měly Lucie Hadašová a Elisavet Charalambidu, když musely během křtu vystoupat k hladině akvária po žebříku a pod dohledem ošetřovatele a návštěvníků žraloky nakrmit. Stačil jeden špatný krok či ztráta rovnováhy a už by měla záchranná služba co dělat.

Obě missky nakonec žraloky pokřtily dobrotami v podobě mořských plodů a vybraly jim jména. Na obou však bylo vidět, že si viditelně oddechly, když se opět postavily na pevnou zem.

Když budou lidé tápat, jak poznat, který ze žraloků je sameček Aquík, tak pro ně má jejich ošetřovatel radu, poznají ho totiž tak, že je ze všech tří žraloků největší.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám