Hlavní obsah

Brosnan se za kypřejší tvary své ženy nestydí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalý představitel agenta 007 Jamese Bonda Pierce Brosnan byl vyfotografován se svou ženou Keely Shaye Smithovou na pláži a fotografie už oběhly celý svět. Navzdory kypřejším proporcím své ženy, které jsou často zdůrazňovány v bulvárech, se Brosnanova rodina rozhodla strávit dovolenou na havajském ostrově Kauai.

Článek

"Za své tělo se nestydím. Nikdy se nesnažím zakrývat, jak vypadám," říká Keely.

Bohužel pro oba, bylo pořízeno několik fotografií jasně ukazujících, že ani jeden z nejznámějších sex symbolů Pierce Brosnan už není, co býval. I jeho proporce nejsou takové, jak si pamatujeme z postelových scén z filmů o agentu 007.

Na druhou stranu je nutno přiznat, že ve svádění je zřejmě stále stejně dobrý jako Bond, i když jde jen o jeho ženu. Před zraky celé pláže ji vášnivě líbal.

Pierce Brosnan se oženil s americkou televizní moderátorkou Keely Shaye Smith v roce 2001 (přesně deset let od doby, kdy mu zemřela jeho první žena Cassandra Harris). Mají spolu dva syny Dylana a Parise.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám