Hlavní obsah

Sting o své sexuální výdrži nemluvil pravdu

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Rocker Sting, bývalá hvězda skupiny Police, konečně uvedl na pravou míru své prohlášení, že se se svou manželkou Trudie Stylerovou může milovat nepřetržitě osm hodin. A upřímně řečeno, vyzul se z toho poměrně vtipně.

Článek

Jednapadesátiletý Sting totiž před časem šokoval nejen své fanoušky tvrzením, že se svou o čtyři roky mladší manželkou, s níž má čtyři děti, praktikují velmi rádi tantrický sex, což je zjednodušeně řečeno kombinace dechových cvičení a jógy, a to jim dovoluje strávit milováním několik hodin.

Nyní ovšem uvedl, že si všechno vymyslel během flámu, aby zapůsobil na svého přítele Sira Boba Geldofa. "Domnívám se, že jsem se Bobovi skutečně zmínil o něčem takovém jako je osmihodinový sex. Prostě jsem jen k tomu nedodal, že jsou v té lhůtě započítány také čtyři hodiny předehry, pak večeře a nějaký film," snažil se objasnit své silácké tvrzení Sting, jemuž po čtyřech letech vyjde 22. září nové album Sacred Love.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám