Hlavní obsah

VIDEO: Písničku od Gipsy.cz použili Korejci v reklamě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Česká hudební skupina Gipsy.cz nesbírá úspěchy jen v Česku. V korejských televizích běží reklama, ke které tato kapela poskytla svůj song. V reklamním klipu je během jejich nejznámějšího hitu Romano Hip Hop představen zmrzlinový nápoj, který je v Koreji velmi populární.

Článek

Stačilo zahrát na korejském hudebním festivalu a dvakrát vystoupit v tamější televizi a přišla nabídka od výrobce osvěžujícího nápoje.

"Proběhlo to zcela standardním způsobem, oni připravili nějakou kampaň, pak nám zaslali její náhled, zda s provedením souhlasíme a my jsme souhlasili. Navíc Gipsy.cz tam letos pojedou opět na nějaké festivaly, a tak je to pro nás zároveň i dobrá reklama," řekl Přemysl Štěpánek z vydavatelství Indies Scope, které Gipsy.cz vydává.

"Bereme to jako úspěch, ne každý den se vám podaří dojednat něco takového v zahraničí a pro Gipsy.cz to může znamenat šanci například v podobě otevření nějakého nového trhu," dodal Štěpánek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám