Hlavní obsah

Australské městečko láká nepříliš pohledné ženy na vdavky

MOUNT ISA

V zapadlém městečku australského venkova Mount Isa přišel starosta s unikátním lékem na osamělost starých mládenců. Chce sem přilákat nepříliš pohledné ženy. Zde prý budou mít dobrou šanci provdat se.

Článek

"Rád bych jen poznamenal, že v situaci, kdy u nás na každých pět mužů připadá jen jedna žena, bychom měli zauvažovat o tom, kde se nacházejí ženy krásou nepříliš nadané, a pokusit se je sem přilákat," řekl místnímu tisku starosta John Molony.

Jak uvádí agentura AP, starosta dodal, že většina žen, které v zapadlém městečku žijí, vypadá docela šťastně.

"Docela často jdete po ulici a vidíte nepříliš atraktivní ženu s širokým úsměvem na tváři. Ať už se jedná o šťastné vzpomínky nebo očekávání událostí příštích, je na ní vidět, že je šťastná," tvrdí.

Starosta svými výroky místní ženy značně pobouřil a spokojená není ani místní obchodní komora. "Ve městě je teď hodně vzteku, hodně opravdu silného vzteku. Hodně žen se k tomu vyjadřuje," říká manažerka obchodní komory Patricia O'Callaghanová. Starosta se snažil, ale nějak mu to nevyšlo.

Zbývá jen dodat, že situace není tak zoufalá, jak ji vykreslil a muži tvoří pouhých 52,6 procent obyvatel dvacetitisícového města. Ženy však tvrdí, že se mezi místními muži stejně moc zajímavých partií nevyskytuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám