Hlavní obsah

Před soudem stanula žena za to, že po sobě splachuje dvakrát

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PORTHMADOG

Ve světě práva je zřejmě možné i nemožné. Před soudem ve velšském Porthmadogu tento týden stanula žena za to, že po použití toalety nespláchne jen jednou, ale hned dvakrát. Před soud ji dohnali sousedé, které „nadměrné splachování“ ruší. Žena prý takto splachuje třeba v noci i každou hodinu.

Článek

Sedmapadesátiletá Mwynwen Jonesová podle soudce vícenásobným splachováním toalety po jejím použití nepáchá trestný čin, a tak v této činnosti může pokračovat – s přihlédnutím na výjimečné okolnosti – i nadále.

„Zatímco samotné splachování toalety nemůže být považováno za obtěžování, je potřeba zmínit, že tomu tak může být v případě, že je tak vykonáváno opakovaně v nevhodných, například nočních hodinách,“ uvedl soudce John Behrens.

Ačkoliv žena trpí psychickými poruchami, soud ji zbavil nemožnosti v takových případech vypovídat u soudu, aby ji nakonec zbavil i obvinění a poslal domů bez viny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám