Hlavní obsah

Jennifer Anistonová je už zase sama

Herečce Jennifer Anistovové se stále nedaří najít toho pravého. Po Bradu Pittovi se jí rozpadl vztah i s Johnem Mayerem. Ve středu to napsal britský deník Mirror. Jedním z důvodů byla zřejmě touha Jennifer po pevnějším a trvalejším vztahu.

Článek

Jennifer Anistonová (39), herečka známá především z amerického televizního sitcomu Přátelé a John Mayer (30), známý americký skladatel, zpěvák, kytarista a několikanásobný vítěz hudebních cen Grammy, se rozešli.

Jak napsal USmagazine, perspektivně vyhlížející vztah 39leté herečky, známé především z amerického televizního sitcomu Přátelé a o devět let mladším hudebníkem a několikanásobným vítězem hudebních cen Grammy, skončil údajně poté, co se Jennifer Johnovi svěřila, že by ráda založila rodinu. Na druhou stranu někteří tvrdí, že není ještě nevyhnutelně konec.

.: Skladatel a nositel ocenění Grammy John Mayer. Foto: Oficiální stránky

„John chce vždy všechno vyřešit, ještě než někomu řekne definitivní sbohem,“uvedl Mayerův přítel.

Vypadá to, že Jennifer bude mít opět těžké životní období. Rozchod s Johnem je první velkou ránou od rozchodu s Bradem Pittem, který ji opustil kvůli Angelině Jolie, se kterou v tu dobu natáčel akční film Mr. & Mrs. Smith.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám