Pivo lze dostat například za ovoce, zeleninu, brambory, maso, ryby i vajíčka.

„Pokud pěstujete, chováte, střílíte či sbíráte cokoli, co může dobře vypadat na našem jídelníčku, pak to přineste a uděláme obchod,“ píše hostinský na tabuli ve svém podniku The Pigs. Pintu neboli téměř šest deci piva tady lze vyměnit už za kilogram dobrých brambor, tři makrely nebo divokého králíka.

Čtyřiadvacetiletá manažerka restaurace Cloe Waseyová vysvětluje: „Děláme to takto už téměř dva roky, ale úspěch slavíme teprve teď, kdy to začalo jít s kopce s úvěry. Je to pro nás vlastně skvělé, protože získáme produkty a suroviny za výbornou cenu, ačkoli samozřejmě máme velmi vysoké standardy týkající se jídla, které musejí všichni splnit," řekla.

"Zjistili jsme, že domácí produkty jsou mnohem lepší než ty, které můžeme dostat od dodavatelů. Někdo řekne, že ten králík chutná báječně, tak mu řekneme, koukni, tady ten ho střelil," dodala Waseyová.“