Hlavní obsah

Princ William se chce dát potetovat

LONDÝN

Princ William (26) by rád své tělo zkrášlil tetováním, ale bojí se, že by s tím jeho přítelkyně Kate Middletonová (26) nesouhlasila. Nejspíš by řekla, že to prostě nemá úroveň. Princ William řekl kamarádům z námořnictva, že by si rád dal vytetovat něco velkého na záda, třeba jako David Beckham, která má na zádech anděla. Realisticky však usoudil, že by to jeho Kate velmi rozčílilo.

Foto: Profimedia.cz

Princ Williams s přítelkyní Kate Middletonovou

Článek

Jak uvádí list The Sun, britský následník trůnu se k tomuto přání přiznal kolegům z HMS Iron Duke. Na této lodi teď sloužil dva měsíce a v Karibiku chytal pašeráky drog.

"Spousta z nás má nějaké tetování. Bylo na první pohled vidět, jak to Williama fascinuje. Ptal se, jestli to bolí a chtěl vědět, co si myslíme o nápadu dát si něco vytetovat na záda od jednoho rameni ke druhému," řekl jeden z jeho kolegů.

"Tvrdil, že by rád nějaké velké tetování, něco jako má Beckham. Tvrdil, že jediné, co mu v tom brání je jeho přítelkyně. Nejspíš by si myslela, že vypadá jako dělňas," dodal jeho kolega.

Kdyby se William dal potetovat, nebyl by prvním členem královské rodiny, který to udělal. Tak například král Edvard VII. si dal v roce 1862 na Středním Východě vytetovat jeruzalémský kříž.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám