Hlavní obsah

Brad Pitt bude boxovat v olympijském ringu o medaili

PEKING

Pokud zavítáte na současné olympiádě v Pekingu k boxerskému ringu, nedivte se, když tam potkáte Brada Pitta. Skutečně tam bude boxovat, ovšem v barvách Austrálie. Pětadvacetiletý hezoun s betonovou pěstí tvrdí, že se jménem slavného hollywoodského herce už si zvykl žít.

Článek

Stejně jako u hvězdy filmu Dannyho parťáci u něj příroda nešetřila na atraktivitě a Australan je svému hereckému jmenovci dokonce i podobný. Zatímco čtyřiačtyřicetiletý herec Brad Pitt začínal před kariérou v Hollywoodu třeba také jako prodejce párků v rohlíku, pětadvacetiletý boxer Brad Pitt zase jako malíř pokojů.

"Naučil jsem se se jménem toho slavného chlápka žít, už mě to vůbec neotravuje,“ odpověděl boxer Pitt novináři z australského deníku Herald Sun. Podle serveru smh.com.au má boxer s přezdívkou "Hollywood" velkou šanci na hrách uspět a dosáhnout na jednu z medailí.

:. Boxer Brad Pitt (vlevo), herec Brad Pitt (vpravo)

Silákova matka odmítá, že by právě u slavného herce čerpala inspiraci při vymýšlení synova jména. Když se hezoun Pitt v Hollywoodu proslavil a začalo se o něm psát, byl její syn prý už na základní škole.

"Byl rád, když ho znali kvůli jeho nadání, ne kvůli jménu,“ tvrdí o talentovaném boxerovi jeho matka Leanne Pittová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám