Hlavní obsah

VIDEO: Bohatý anglický lord dal celý svůj život do dražby

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN
Aktualizováno

Excentrický anglický milionář David Piper dal do internetové dražby celý svůj život, včetně titulu lorda. Rozhodl se tak podle agentury Reuters v naději, že rychle promění v peníze a změní svou existenci poté, co mu lékaři zjistili pokročilé stadium rakoviny prostaty.

Článek

Hoteliér Piper již plnil první stránky britských novin před šesti lety, kdy inzerátem hledal ženu, aby se stala lady jeho panství. Nyní chce prý "prodat život" v západní Anglii a přestěhovat se do Londýna, aby byl blíže svým dětem.

Nabízí svůj život, dva hotely, limuzíny i obrazy

V aukci nabízí kromě titulu, který i s jistou nemovitostí koupil za milion liber (306,6 miliónu korun), dva hotely, dvě limuzíny Bentley a sbírku obrazů. Odhadovaná cena majetku byla před časem šest miliónů liber. Dosud nejvyšší ze stovky registrovaných nabídek činí 1,3 miliónu liber. Piper doufá, že získá aspoň kolem čtyř miliónů. Aukce končí 11. srpna.

Britský tisk uvedl, že nyní vážně nemocný Piper neměl štěstí při někdejším hledání manželky. Na inzerát se mu tehdy ozvalo více než 2000 mladých žen, ze kterých si vybral dvaatřicetiletou rozvedenou Američanku s dvěma malými dětmi. Po několika dnech pobytu v panství mu však utekla a žádná svatba nebyla.

Reklama

Související témata:

Související články

Hromadnou autonehodu zavinila nahá spolujezdkyně

Floridská řidička, která projela přes křižovatku na červenou a způsobila srážku pěti aut, měla originální výmluvu - znervóznila ji nahá žena na zadním sedadle....

Výběr článků

Načítám