Hlavní obsah

Angelina Jolie a Brad Pitt ukázali svá dvojčata

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký časopis People a britský magazín Hello! v pondělí zveřejnily fotografie dvojčat páru Brad Pitt - Angelina Jolieová. Za snímky zaplatily podle internetového severu E!Online rekordně vysokou částku 14 miliónů dolarů (215,3 miliónu korun). O fotografie mělo zájem obrovské množství médií, avšak vysoké peněžní nároky zvládly splnit pouze dvě média, která se tak dělí o exkluzivitu.

Článek

"Brangelina", jak se hollywoodské dvojici přezdívá, chce peníze použít na charitu. People, jenž má práva pro Spojené státy, ukázal na svém webu exkluzivní obrázky dvojčat Vivienne Marcheline a Knoxe Leona v 01:00 SELČ na people.com.

Britský Hello! vlastní práva na snímky sourozenců, narozených 12. června ve francouzském Nice, pro zbytek světa. Stejně jako americký časopis zveřejnil fotografie na svých stránkách hellomagazine.com.

"Je to chaos, ale zvládáme to a dělají nám ohromnou radost," svěřila se Jolieová o slastech a strastech svého čerstvého mateřství. "Viv se podobá Angelině svou živostí a také fyzicky. Knox je zase trochu po mě," pochlubil se Pitt.

Mají už šest dětí

People, časopis zaměřený na život celebrit, získal už v minulosti exkluzivní práva na zveřejnění snímků první dcery tohoto hvězdného páru, která se narodila v květnu 2006. Třiatřicetiletá Jolieová spolu se čtyřiačtyřicetiletým Pittem vychovává šest dětí: kromě biologických dvojčat Vivienne Marcheliny a Knoxe Leona a dvouleté Shiloh ještě tři adoptované: šestiletého Maddoxe, čtyřletého Paxe a tříletou Zaharu.

Rozrůstající se rodina se usadila na zámku Miraval v obci Correns v Provence. Jolieová a Pitt se poznali při natáčení filmu Mr. & Mrs. Smith v roce 2005.

Pitt byl ženatý s hereckou kolegyní Jennifer Anistonovou, s níž se rozvedl v říjnu 2005 po čtyř a půlletém manželství, které bylo označováno za bezproblémové. Jolieová byla provdána dvakrát - za herecké kolegy Jonnyho Lee Millera (rozvedla se s ním v roce 2000) a Billyho Boba Thorntona (manželství se rozpadlo v roce 2002).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám