Hlavní obsah

Hokejista Roman Hamrlík pověsí obraz miss Jandové v kabině

– PRAHA
Novinky, jky

Ve čtvrtek odpoledne se odehrál na Občanské plovárně křest nového čísla magazínu Look, na jehož hlavní stránce je Miss ČR 2008 Zuzana Jandová. Během večera se také dražil její obraz na charitativní účely. Za obraz nakonec nabídl nejvíce hokejista Montrealu Canadiens Roman Hamrlík, který obraz za 65 000 korun získal. Nevyloučil, že ho možná v kabině Montrealu pověsí na zeď.

Foto: Petr Horník, Právo

Zuzana Jandová u obrazu, který se vydražil za 65 000 korun.

Článek

Hvězdy čtvrtečního večera Miss ČR Zuzana Jandová, Miss sympatie Romana Čechovská, Kristýna Lebedová a Taťána Šedivá se po celý večer doširoka usmívaly, měly k tomu také důvod. Fotografie v nejnovějším čísle magazínu Look jim totiž každý chválil. Když se navíc dostalo na dražbu obrazu Zuzany Jandové, tak z pozadí vystoupil hokejista Roman Hamrlík a ukázal, jak má správná dražba vypadat.

Obrovský obraz úřadující Miss ČR nakonec vydražil Roman Hamrlík za 65 000 korun, které poputují na charitativní účely přes nadaci Bohemia, kterou vede jako Miss ČR právě Zuzana Jandová, která také úspěšnému dražiteli upřímně poděkovala. Hamrlík nevyloučil, že možná obraz vystaví v kabině svého klubu. Pokud tedy nebudou moci hráči Montrealu v příští sezóně trefit pořádně puk, tak je důvod evidentní.

Zuzana Jandová, fotograf Petr Vojtíšek a ve vaně Taťána Šedivá, která bude tváří dalšího vydání magazínu.foto: Právo/Petr Horník

Na večírek dorazilo také velké množství známých tváří. Celý večer moderovala Zuzana Belohorcová, značně rozdováděný přišel Sámer Issa, který si s velkým zalíbením prohlížel množství modelek a missek, které se přišly na akci bavit.

Playmate Dominiku Mesarošovou na party pořadatelé nepustili, přestože měla platnou pozvánku. Česká Paris Hilton tak zaznamenala další podobnost se svou předlohou - nepustili ji na akci.

Reklama

Související témata:

Související články

Missky si mezi beduíny manžela nevybraly

I přes vysoké nabídky mnoha Egypťanů zatím žádná z dívek neslyšela na to, že by se za desítky velbloudů a několik oslů nádavkem, přestěhovala do severoafrické...

Výběr článků

Načítám