Hlavní obsah

Fergie bude hrát v novém muzikálovém filmu prostitutku

LOS ANGELES

Který herec z tohoto castingového seznamu má to štěstí? Daniel Day-Lewis, Nicole Kidmanová, Penélope Cruzová, Kate Hudsonová, Dame Judi Denchová a Fergie? Všichni! Tak totiž bude vypadat hvězdná sestava nového muzikálovém snímku režiséra Roba Marshalla "Nine", který se proslavil například filmem Chicago, za který obdržel hned šest Oscarů.

Článek

Podle agentury AP bude Fergie (celým jménem Stacy Ann Fergusonová) v Nine hrát prostitutku po boku těchto ostřílených oskarových herců.

"Ztratila jsem řeč," říká Fergie (33), která bude zpívat duet Be Italian s Day-Lewisem. "Má postava jej uvede do světa sexuality. Je to velmi silná píseň. Jsem prostě nadšená, že budu mít tuto roli," dodává.

To ale není vše, z čeho je roztřesená. Už se nemůže dočkat, až bude sledovat své kolegy při natáčení, které začíná v říjnu.

"Určitě budu pořád přilepená někde v blízkosti scény," říká Fergie. "Chci pozorovat, co všechno ze sebe tihle skvělí herci na place vydají. Proto budu zřejmě budu tak tichá, jak jsem ještě při práci nebyla. Jen se chci dívat a učit se."

Fergie přitom není na plátně žádný nováček. Objevila se i v dobrodružném dramatu Poseidon a v loňském Grindhouse (Auto zabiják). Kromě toho zpěvačka pracuje na novém albu s Black Eyed Peas.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám