Hlavní obsah

Miss ČR Jandová: Chtějí mi zničit vztah

– PRAHA
Novinky, Jakub Kynčl

Na samém konci dovolené pokazila Zuzaně Jandové klid a relaxaci v egyptském Šarm as Šajchu bulvární média. Ta totiž přišla s teorií, že její vztah s přítelem Tomášem Koběrským je v krizi a okamžitě přispěchala s tezí, že má za mladého přítele již movitou náhradu. Jejím novým objevem má být bohatý přítel další missky Romany Pavelkové. To je však dle Jandové holý nesmysl.

Článek

"Už neví, co by na mě vyhrabali. Můj vztah s Tomášem je zcela bez problémů a rozhodně nemám potřebu hledat si za něj nějakou bohatou náhradu. Navíc s přítelem Romany Pavelkové Robertem se znám opravdu jen hodně málo. Několikrát jsme se viděli na pracovních večírcích či akcích, ale vždy se naše rozhovory odvíjely pouze v pracovním duchu," říká úřadující Miss ČR Jandová.

Informace o tom, že by měl podnikatel Robert neustále volat Jandové, se Romaně Pavelkové vůbec nezamlouvaly, ale Jandová ji okamžitě uklidňovala slovy, že je to absolutní výmysl a že se opravdu nemá čeho bát.

Právě Jandová ví už o bulváru své. Krátce po vítězství ve dvacátém ročníku tradiční soutěže krásy se na ni bulvární média doslova vrhla a předháněla se v tom, kdo si do jejího soukromí řízne absurdněji a bolestivěji.

Přílet Kristýny Lebedové oplakala

Zuzanu Jandovou tak aspoň v úterý rozveselil přílet II. vicemiss Kristýny Lebedové, která si z Dominikánské republiky přivezla mezinárodní titul Miss Tourism Intercontinental 2008.

Při příletu Kristýny Lebedové ukápla slza oběma misskám.foto: Právo/Michaela Říhová

Zuzana Jandová se na Kristýnu Lebedovou velmi těšila.foto: Právo/Michaela Říhová

"Hrozně jsem se na Kristýnku těšila a teď už jí mám konečně tady. Koupila jsem jí na přivítanou plyšového medvídka s kytičkou a vyřešila tak otázku, zda jí přivést plyšáka či kytku," smála se Jandová a přílet své kamarádky dokonce radostí oplakala.

Reklama

Výběr článků

Načítám