Hlavní obsah

Zpěvák Bohuš Matuš potvrdil známost se Škrlovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Zpěvák Bohuš Matuš v pondělí potvrdil, že znal Barboru "Aničku" Škrlovou z kauzy Kuřim. Podle deníku Šíp spolu oba asi před deseti lety žili. Deníku Blesk ale Matuš řekl, že se se Škrlovou jen několikrát setkal. Škrlová o známosti s Matušem řekla znalkyni, ta informaci uvedla v pondělí u soudu.

Foto: Lukáš Táborský, Právo

Bohuš Matuš

Článek

"Barbora, kterou už mi tenkrát představili jako Aničku, neměla kde bydlet, kde spát a ani co jíst. Neměla žádné peníze," řekl Matuš Šípu. Už tehdy podle něj bylo jasné, že je týraná.

"Žili jsme spolu měsíc. Anička byla strašně krásná, měla dlouhé vlasy, vypadala úplně jinak než dnes. Jestli jsem s ní spal? Nepamatuju se," doplnil.

Blesku ale Matuš vztah se Škrlovou nepotvrdil. "Musím se tomu smát. Je to holý nesmysl. Ani si nevybavuju, jak Barbora tehdy vypadala," řekl s tím, že Škrlovou jen několikrát potkal na hodinách pěveckého sboru Kampanela, v němž zpíval přes patnáct let.

:. Barbora Škrlová u soudufoto: Právo/Milan Vojtek

Jedna ze znalkyň v pondělí uvedla, že Škrlová měla těžké dětství. Matka hodně pila a podle Škrlové se o ni moc nestarala. Škrlová prý také bydlela na ulici. "Dokonce i se zpěvákem Bohušem Matušem,“ řekla znalkyni Škrlová s tím, že prý se zpěvákem přespávala asi měsíc v zahradní chatce.

Matka Škrlové se přelíčení účastnila, výpověď znalkyně ale komentovala a soudce ji proto po několika upozorněních nechal vykázat ze síně.

Znalkyně podotýkají, že výpovědi Škrlové jsou často nevěrohodné a rozcházejí se. Škrlová se podle nich dokázala chovat jako dítě, za něž se vydávala, ale i jako dospělá osoba.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám