Hlavní obsah

V Číně se narodilo prase s opičí hlavou

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PEKING

Jakoby nebylo nejrůznějších zvířecích mutací v posledních měsících dost, tak v Číně přibyla další, tentokrát však opravdu velmi kuriózní. Na jedné farmě ve vesnici Feng-čang se narodilo prase s hlavou připomínající opici. Stvoření má tenká ústa, malý nos, dvě velké oči a jeho zadní nohy jsou výrazně delší než ty přední, a tak zvíře spíš skáče než chodí. Informovala o tom agentura Ananova.

Článek

Dveře se zvědavými vesničany se na farmě takřka netrhnou, každý chce totiž vidět podivné zvíře na vlastní oči. "Je to odporné stvoření. Nikdo by si ho nekoupil. Jen podívat se na něj je pro rodinu úplný horor," řekl majitel zvířete Feng Čchang-lin deníku Oriental Today.

Fengova manželka uvedla, že podivné zvíře je jedním z pěti nově narozených prasat od prasnice, kterou chovají na farmě již devět let. "Můj bože, bylo to opravdu děsivé. Vůbec jsem netušila, co to je. Byla jsem doopravdy vyděšená. Náš syn si s tím ale rád hraje a rozmluvil nám, abychom se zvířete zbavili," řekla paní Fengová.

Zdá se být pravděpodobné, že za podivným vzhledem zvířete stojí genetická mutace. Křížení mezi různými zvířecími druhy je totiž zcela nemožné. Sousedi si přáli, aby si rodina zvíře nechala. Všichni se totiž těší na to, jak bude prasoopice vypadat, až bude dospívat.

Jednorožec a sedminohé těle

V červnu byl v Itálii spatřen jednorožec, šlo však pravděpodobně jen o zmutovanou srnku. V dubnu se na Floridě narodila kočka se šesti končetinami. Před necelým rokem se pak na Novém Zélandu narodilo sedminohé jehně.

Reklama

Související témata:

Související články

Na Novém Zélandu se narodilo sedminohé jehně

Jistý farmář na Novém Zélandu minulý týden nemohl věřit svým očím, když jedna z jeho ovcí vyvrhla jehňata. Jedno z nich mělo sedm nohou. Veterináři říkají,...

Na Floridě se narodilo kotě s šesti nohama

Bizarní rodina geneticky znetvořených domácích mazlíčků má dalšího člena – kočku s šesti nohama. Jeden a půl kotěte v jednom těle se narodilo na Floridě....

Výběr článků

Načítám