Hlavní obsah

Češka zvítězila na soutěži Miss Tourism Intercontinental 2008

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SANTO DOMINGO
Aktualizováno

Obrovského úspěchu dosáhla Češka Kristýna Lebedová, když zvítězila na mezinárodní soutěži Miss Tourism Intercontinental 2008 v Dominikánské republice. V mezinárodním klání porazila dalších 34 dívek z celého světa.

Článek

Kristýna Lebedová se tak stala v krátké době po Taťáně Kuchařové další Češkou, které dokázala zvítězit na zahraničním klání krásy. Soutěž Miss Tourism Intercontinental sice není tak prestižní, jako Miss World, stejně to je ale pro Českou republiku obrovský úspěch.

Kristýna Lebedová vyhrála vyjma hlavní ceny také tituly Miss fashion look a Miss of the beach.

To, že by mohla mít na mezinárodní soutěži velký úspěch předpovídaly už ostatní finalistky Miss ČR 2008, které byly na dovolené v Egyptě. "Má velkou šanci na úspěch, navíc je vždy skvělé, když je jediná blondýna mezi tmavovláskami," správně předpovídala už ve čtvrtek Miss ČR Zuzana Jandová.

Kristýna si pobyt v Dominikánské republice velmi užívala, jelikož nikdy v minulosti nenavštívila takto exotickou destinaci. I přes své velké šance byla před finálovým večerem velmi skromná, když řekla: „I když nevyhraji, tak jsem alespoň viděla něco překrásného.

Reklama

Výběr článků

Načítám